реклама
В момeнта по Супер7
Програма
29 март
06:00 в момента
анимация, сезон 4

Той е симпатичен и жълт и е последният от рода си. Надеждата на цивилизацията - неговата съдба е да спаси света. Пак е сираче, но е наречен от своите Жълтия и може да плаши духове като никой друг. Затова всички разчитат на него. Въпреки че понякога се държи детински и мисли предимно за храна, всички вярват в силата му.

06:30 в момента
анимация, сезон 3

Представен като персонаж в епизод на "Дора Изследователката", Диего получава собствена поредица с приключения. Той отвежда децата на магически пътешествия във всички краища на света и ги запознава с животинския свят на планетата.

07:20 в момента
анимация

Мъугли и неговите приятели от джунглата се впускат на образователно сафари. Всеки епизод е ново приключение с поредното животно от пустинята.

08:15 в момента
анимация

"Малкото Пони: Приятелството е магия" е американски анимационен сериал. Главните герои са малките понита, които представляват елементите на магията, щедростта, добрината, честността, смеха, предаността. Те живеят във вълшебния свят Понивил.

09:00 в момента
анимация

Барби се опитва да развесели разстроената си малка сестра Кели като й разказва следната история.

Клара живее заедно със строгия си дядо Дроселмайер и малкия си брат Томи. Една Бъдни вечер на гости пристига жизнената леля Дроселмайер, която носи подаръци за племенниците си. Тя подарява на Клара лешникотрошачка, която
Томи успява веднага да счупи.

Клара поправя счупената играчка и заспива край коледната елха. Когато се събужда, тя вижда как лешникотрошачката се сражава с Краля на мишките и неговата армия. Клара се опитва да помогне на смелия малък войник, но Кралят на мишките произнася зловещо заклинание и я смалява. Въпреки това вражеската армия скоро отстъпва.

10:20 в момента
анимация

Събота, 9:55 и Неделя, 10:20

Филмът и книгите за Monster High проследяват живота на учениците в популярната "чудовищна" гимназия Monster High. Те се сблъскват с нормалните тийнейджърски предизвикателства и всеки ден за тях е истинско приключение. Главните герои ежедневно преодоляват изпитания свързани с междуличностните им отношения, учителите в Monster High, хората от близките градове, ученици от конкурентни гимназии, както и други интересни личности  -  и с добри, и с лоши намерения.

Героите в Monster High са вдъхновени от предания, книги и филми за свръхестествени създания – митични същества, чудовища, таласъми, призраци, вампири и какво ли още не. Всеки от тях има своя отличителна черта. Те са създадени от Гарет Сандър, а илюстрациите са направени от Кели Райли.

Автор на книгите е Лийси Харисън. Първата книга за Monster High е пусната в печат през 2010 година и скоро след това тя се превръща в цяла поредица. През пролетта на 2013 година предстои да излезе в печат и продължението на "Monster High: Ghoulfriends Just Wanna Have Fun".

Главните герои са потомци на известни митични създания, като Дракула, Франкенщайн, Мумията, Медуза, Фантомът на операта и други.

10:30 в момента
сезон 1

Изминали са 70 г. откакто Аватар Енг и неговите приятели са прекратили стогодишната война. Колонизираната Огнена нация вече е Обединена република на нациите.

Името на столицата е Република Сити, място където повелители и неповелители от целият свят могат да живеят заедно в мир и хармония.

Аватар Енг е извършил още много значителни неща през живота си, но както цикъла на сезоните, така и цикъла на Аватар трябва да започне от начало. Само Аватар Кора може да контролира четирите стихии (земя, огън, въздух и вода), и да донесе равновесие между Водното племе, Огнената нация, Въздушните номади и Земното кралство.

12:10 в момента
анимация

Децата на всички герои от приказките учат в Евър афтър хай. Наследниците на кралските особи, разбира се, искат да последват стъпките на своите родители. Децата на робите и слугите обаче искат да напишат своя собствена история.

12:35 в момента
анимация

Когато Франки Щайн и нейните приятели откриват машина, която може да ги върне 200 години назад във времето, в първия ден от историята на Монстър Хай, дори и не си представят какво ще се случи.

13:55 в момента
анимация, сезон 2

Добре дошли в света на марсупилами - симпатичните жълти маймуни с черни петна. Очакват ви грандиозни приключения и щури изненади! 

15:35 в момента
анимация

Джеронимо Стилтън е неуморим, изобретателен, странен и забавен мишок писател, който много обича науката и приключенията. На острова на мишоците историите са по-леки от моцарела, по-вкусниот ементал и по-възхитителни от горгонзола. Не пропускайте тези истории с мустаци!

16:50 в момента
анимация, сезон 3

Познатите от пълнометражния филм пингвини Скипър, Ковалски, Рико и Редник се завръщат с нови приключения в зоопарка на Сентрал парк. Плавниците им вече имат нови задачи - освен да се занимават със съседите си в клетки, те предприемат опасни мисии в метрото, канализацията и други не особено безопасни места в Ню Йорк.  Точно когато мислят, че всичко е под контрол, на сцената излиза самообявилия се цар на лемурите Джулиън и света им отново изпада в обичайния, забавен хаос.

19:00 в момента
анимация, сезон 2

Ема, Клео и Рики са 16 годишни момичета, които растат по слънчевите плажове на Гоулд Коуст. Ема е уверена и атлетична, Клео е малко по-несигурна и особена. Рики е "различна" – новото момиче – сдържана и умна. За нашите героини животът се върти около дрехите, плажа и момчетата – като училището е просто едно незначително разсейване.

Заради Рики един ден момичетата се оказват навътре в морето, плаващи към мистериозния остров Мако. Трите градски момичета започват да изследват мрачният остров, покрит с джунгла, преди да паднат в капана на древна пещера под един вулкан. Откривайки подводен канал, момичетата решават да плуват, за да достигнат безопасно място. Когато влизат в басейна, светлината от пълната луна осветява водата и създава мистериозен блясък.

Ема, Клео и Рики се измъкват от острова по възможно най-бързия начин и се връщат към "нормалния" живот. Една по една обаче момичетата разбират, че животът никога няма да бъде същият отново.

Първо Ема го разбира, когато отива на сутрешна тренировка сама – контактът с водата причинява растежа на рибена опашка. Другите откриват същото; Клео – във ваната, Рики – когато градинският маркуч я напръсктва! Изглежда, че ако водата ги докосне, те имат само няколко секунди да се изсушат, преди елегантните опашки да пораснат! Те се превръщат в русалки!

Изненадите обаче не са приключили. Момичетата правят експерименти и разбират, че имат свръхестествени, магически способности над H2O. Ема може да замразява водата. Клео може да превърне една капка вода в кофа и да ѝ придаде каквото форма пожелае. А Рики може да накара водата да заври само с едно движение.

За момичетата става по-трудно да се справят с ежедневните ситуации. Сутрешният душ – водните спортове – бурите, всички те създават големи проблеми. Така с помощта на техния верен приятел Луис момичетата решават да възстановят нормалния си живот на тийнейджърки. Но е трудно да си нормален, когато си наполовина русалка!

Момичетата стават част от един прекрасен, подводен свят, но естеството на техните сили ги въвлича в диви приключения. А когато местното лошо момче, Зейн Бенет, е спасен от потъваща лодка от Ема, то той се оказва най-голямата заплаха. Твърдейки, че е видял "нещо" под водата, Зейн се впуска в търсене на мистериозното създание, което се крие в морето.

Колкото повече Зейн се доближава до тайната на техните магически способности, толкова повече има опасност те да бъдат разкрити.

21:00 в момента
сериал, сезон 1

През една бурна нощ над спящото австралийско градче Лайтнинг Пойнт проблясва светкавица и пада в близката гора. Космически кораб! Вътре са тийнейджърите извънземни Зоуи и Кики, изпълнявайки една забранена мисия до Земята. Но когато космическият им кораб експлодира, момичетата са в беизходица на Земята и така започва истинското приключение за тях.

Когато Амбър, местна сърфистка, става свидетел на извънземните сили на момичетата, Зоуи и Кики решават да ѝ разкрият тайната си и така момичетата бързо стават приятелки и съюзници. Амбър обожава да прекарва времето си с момичетата, но ѝ се иска те да могат да се прикриват малко повече. Цялото това блестене, превръщане в светлинни кълбета и придаването на всякакви други странни извънземни ефекти на всичко около тях, може да докара беди както за Зоуи и Кики, така и за Амбър.

Въпреки всички усилия на Амбър, пристигането на момичетата в Лайтнинг Пойнт нарушава спокойствието на града. Сърф уменията на Зоуи привличат вниманието на краля на сърфа – Брандън. Колкото и да не го искат да си го признаят, между тях двамата има истинска химия, което ядосва приятелката на Брандън – Мадисън, която е най-популярното момиче.

Братът на Брандън и най-добър приятел на Амбър – Лука – обаче е по петите им. Той е вманиачен на тема НЛО и е забелязал странни светлини в небето и житни кръгове в близката гора. А когато Брандън и Лука намират извънземен символ в поле със захарна тръстика, то тогава изведнъж сякаш целият град стеснява кръга около Зоуи и Кики.

Ще успеят ли Зоуи и Кики да се приберат у дома без тяхната идентичност да бъде разкрита? А когато настъпи времето, дали тези две извънземни тийнейджърки ще могат да се сбогуват с една толкова невероятна планета, колкото е Земята?

22:15 в момента
сезон 2

В семейство Стивънс никога нищо не е наред. Никога! Нищо!

23:55 в момента
сериал

Група тийнейджъри се озовава на самотен остров насред Тихия океан, след като самолетът им се разбива по време на тропическа буря. Благодарение на видео устройство, което работи със слънчеви батерии, те водят "дневник" и всеки ден разказват за преживяванията си, емоциите, трудностите, които срещат на острова, взаимоотношенията си.

01:10 в момента
kristiqn
29.03 19:41
Mejdo drugito ako nqkoi shte si pishe s Airiana , da I make , ce e strashno momice!
kristiqn
29.03 19:42
Kaje Oman predvid
kristiqn
29.03 19:42
Imam
кейти пери
29.03 19:42
Kristiqne ne se pi6e cao a 4ao