реклама
В момeнта по Супер7
Програма
31 януари
06:00 в момента
анимация, сезон 4, еп.1, 2 и 3

Те са Силвестър и Туити - котаракът и сладкото канарче, които са вечни врагове, но и силни съюзници, ако се наложи.

Силвестър е страшен беладжия, но винаги, когато Туити има нужда от помощ - той се превръща в истински герой. Пиленцето изглежда малко и беззащитно, но притежава остър ум, може да излети, когато стане напечено, а и за него винаги се застъпва булдогът Хектор.

За разлика от хитрото птиче, Силвестър е вечният страдалец - винаги изпада в ситуации, от които излиза с геройски рани.

Котаракът и Туити бързо стават от един отбор, ако баба ги смъмри.

07:15 в момента
анимация, сезон 1, еп. 35, 36, 37, 38 и 39

"Книга за джунглата" е базиран на едноименния приключенски роман на Ридиърд Киплинг, описващи живота на едно малко момче, отгледано от стадо вължи в индийската джунгла. Сериите дават живот на любимите животни на Киплинг от джунглат и са изпълнени с приключения и смях.

"Книга за джунглата" проследява разнообразните лудории на Маугли и неговите приятели от джунглата. Малкото момче е изгубено в джунглата, когато е още бебе и е намерен от стадо вълци. Те го прибират при себе си и се грижат за него като за свое дете. В епизодите малкият зрител вижда как Маугли се развива, пораства, запознава се със Закона на Джунглата и се учи да оцелява в нея.

Драма, вълнение, приключения, забавления и емоции са примесени с голяма доза смях, за да се разкажат историите за това как Маугли живее и оцелява в джунглата, където неговите единствени близки са животните.

Маугли - едно смело, умно дете, с изострени инстинкти и приключенски дух, отгледано от стадо вълци. Неговият свят е Джунглата – там той се учи да оцелява на всяка цена, да се бори за приятелите си, да се справя със силни врагове като Шир Хан, Табаки, а понякога дори и хора.

08:30 в момента
анимация

В тази увлекателна история има много вълшебства, съвременна музика и, разбира се, романтика. Новата учебна година започва и Барби се надява тя да бъде вълшебна. Тя свири на китара в училищната група, работи в училищната телевизия и всичко това и харесва и й носи огромно удовлетворение.

Барби е влюбена в най-популярното момче в училището, но той не й обръща внимание. Тя вярва, че благодарение на нейния магически дневник и магическа гривна, всичките й мечти ще се сбъднат.

10:00 в момента
анимация, сезон 1, еп. 1, 3 и 5

Децата на всички герои от приказките учат в Евър афтър хай. Наследниците на кралските особи, разбира се, искат да последват стъпките на своите родители. Децата на робите и слугите обаче искат да напишат своя собствена история.

10:30 в момента
анимация, сезон 2, еп. 9, 10, 11, 12 и 13

"Том и Джери Хлапаци" е анимационна поредица, която разказва за приключенията на популярните герои Том и Джери от времето, когато са били още деца.
 
В техните игри по надлъгване обикновено участват кучето Друпи и малкият му син Дрипъл, както и кучетата Спайк и Тайк - също баща и син.

12:40 в момента
сезон 3, еп. 8 и 9

Дани Фантома е 14-годишно момче, чието истинско име е Дани Фентън. Той получава свръхестествени сили, благодарение на чудатите изобретения на своите родители Джак и Мади - ловци на духове.

Дани започва да се бори за опазването на Амити Парк от мистериозните създания. Помощ в тази задача му оказват най-добрите му приятели - Тъкър Фоли и Сам Менсън.

Докато родителите на Дани влизат в битки с духове, без негово знание, той също се опитва да скрие от тях и съгражданите си новите си умения. 

13:30 в момента
анимация, сезон 2, еп. 18 и 20

Познатите от пълнометражния филм пингвини Скипър, Ковалски, Рико и Редник се завръщат с нови приключения в зоопарка на Сентрал парк. Плавниците им вече имат нови задачи - освен да се занимават със съседите си в клетки, те предприемат опасни мисии в метрото, канализацията и други не особено безопасни места в Ню Йорк.  Точно когато мислят, че всичко е под контрол, на сцената излиза самообявилия се цар на лемурите Джулиън и света им отново изпада в обичайния, забавен хаос.

14:20 в момента
сезон 1, еп. 19, 20 и 21

"Ел Тигре: Приключенията на Мани Ривейра" е сериен анимационен филм, който разказва за живота на Мани Ривера. Той е най-младият член на фамилията Ривейра от Мирикъл Сити.

Предшествениците му притежават суперсили - баща му е бивш супергерой, познат като Бялата Пантера. Той иска Мани да порасне добър и честен, също като него.

Дядото на бъдещия супер герой е на мнение, че малкото момче трябва да премине от тъмната страна и да стане зъл.

В действителност, Мани е обикновено 13-годишно момче, което се затруднява да реши как да използва силите си, щом се маскира като Ел Тигре. Той иска да бъде добър, но да бъде лош му е толкова по-забавно...

15:30 в момента
анимация

В нааааай-бавния град на света четири деца имат невероятния шанс да открият, че животът е по-добър, когато е на по-високи обороти.

Запознайте се с Гейдж, Уаят, Брандън и Рет. Те са родени да се състезават, но когато в града се появява мистериозна черна кола, нещата се объркват.

16:50 в момента
анимация, сезон 1, еп. 15 и 16

Беси е амбициозна 10-годишно момиченце. Тя вярва в доброто и е непоправим оптимист.

Мечтае да се превърне в супергерой на име "Могъщата пчела" и смята, че ще постигне това, събирайки рекорден брой скаутски значки.

Беси има братче - Бен, а с тях най-често е тяхното кученце. "Пчеличката"-скаут има въображаем приятел - пръстчето на лявата й ръка. Всяка сутрин тя рисува усмивка на личицето му, а когато има нужда от съвет, разчита първо на него.

17:40 в момента
анимация, сезон 2, еп. 15, 17 и 19

Познатите от пълнометражния филм пингвини Скипър, Ковалски, Рико и Редник се завръщат с нови приключения в зоопарка на Сентрал парк. Плавниците им вече имат нови задачи - освен да се занимават със съседите си в клетки, те предприемат опасни мисии в метрото, канализацията и други не особено безопасни места в Ню Йорк.  Точно когато мислят, че всичко е под контрол, на сцената излиза самообявилия се цар на лемурите Джулиън и света им отново изпада в обичайния, забавен хаос.

19:00 в момента
сезон 1, еп. 11, 12, 13, 14 и 15

Тоби Джонсън е най-обикновен ученик, измъчван от драми с момичета и безбройните домашни. Елизабет Хоук е зубрачката в гимназията. Никой не я харесва, а единственият, когото тя харесва е... Тоби.

Един ден се случва нещо странно – и двамата попадат под влиянието на силно магнитно поле, което променя живота им.

Изведнъж Тоби и Елизабет се оказват научни гении.

21:00 в момента
сезон 3, еп. 3, 4, 5 и 6, сезон 3А, еп. 1

Хаосът навлиза в живота на Тори Вега. Едва 16-годишна, тя постъпва в нова гимназия, но не каква да е, а училище по изкуствата в Холивуд. Там изключително талантливи деца дават всичко от себе си, за да станат истински артисти.


Тори никога не е мислила, че има талант и затова винаги е живяла в сянката на по-голямата си сестра Трина. Сега обаче всичките й представи са напът да се преобърнат, но само ако Тори успее да се види в нова светлина, в светлината на прожекторите!

В училището по изкуствата обаче тя е нова и ще трябва тепърва да си намери приятели и да репетира усилено, за да се впише в обстановката.

Дали Тори ще вземе в ръце главната роля в новия си живот или ще продължи да живее в сянка? За да разбереш, гледай новия сериал на Никелодеън "В като Виктория" само по SUPER7!

23:05 в момента
сезон 2, еп. 40 и 41

Нед Бигби е съвсем обикновен гимназист със съвсем обикновени проблеми в училище, които на неговата възраст изглеждат като най-големия ужас на света. Но с помощта на своите приятели Моуз и Куки Нед може да се справи с всичко. Нещо повече, готов е да сподели наученото със "зайците", защото знае, че нищо не е толкова зле, колкото изглежда и най-важното са приятелите.

23:55 в момента
сериал, сезон 2, еп. 17, 18 и 19

"Шеметен бяг" е сериал за приятелството, който проследява откриването, създаването и разпадането на момчешка музикална група с потенциал за превземане на поп-класациите. Всеки от членовете й внася нещо различно в стила на групата, докато заедно търсят мястото си в шантавия бизнес на музиката и забаваленията.

01:20 в момента
сезон 1, еп. 11, 12, 13, 14 и 15

Младите рейнджъри Ноа, Трой, Eма, Джия и Джейк имат сериозна задача. Те не са само съученици в гимназията. Мисията им е да се противопоставят на адмирал Малкор и Крипокс. Злодеите са решили, че хората са твърде слаби и ще бъде лесно да завладеят планетата и да ги унищожат, но се оказва, че грешат. Плановете им са осуетени, защото Звездни рейнджъри ще направят всичко възможно, за ги победят.

Todor Bg
30.01 19:37
Има ли някой???
Todor Bg
30.01 19:45
Явно не :|
Супер 7
30.01 20:18
l;k,l;[opo;oo90-=] '\[]'][]
ddm
31.01 01:01
:)