Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Какви дрехи са подходящи за детската градина

Какви дрехи са подходящи за детската градина

Децата порастват доста бързо и това става ясно, когато трябва да организираме гардеробa им за яслата или за детската градина. Важно е да изберем не само красиви, но удобни и практични дрехи. Ако при децата на възраст от 5-6 години всичко е ясно и лесно, то при бебетата на възраст до 3-4 години може да има трудности, породени от необходимостта всеки ден да се справяме с многото ципове и копчета. Изборът на детски гардероб трябва да бъде внимателно обмислен, спрямо всеки сезон поотделно, като се вземат предвид особеностите на времето и условията в детската градина. За целта може да следим тенденциите в сайта за детска мода на Kidsfashion.

Какви дрехи са подходящи за детската градина?

В бързината сутрин, дрехите, които детето ни може да облича само, биха били най-практичният избор. Освен това, не трябва да забравяме, че в групата в детската градина ще има много деца и е изключително важно детето ни да може да се облича самостоятелно, без значение дали сме избрали спортни екипи или по-официални облекла. Не трябва да избираме дрехи, които ще ограничават движенията на малките, по време на сън, разходки, игри и забавления. Ето защо, не е необходимо да купуваме продукти с изключително дълги ръкави или крачоли, модели с големи размери или дрехи, които са твърде тесни. Това се отнася и за обувките. Нека не пропускаме и така важния резервен комплект дрешки. Тъй като децата често разливат върху себе си храна и сокове, замърсяват се, докато рисуват и играят, е необходимо да се подготви резервен комплект за градината.

Как да изберем подходящи дрешки за детската градина?

Нека обърнем внимание на детайлите. Например, когато поръчваме къси панталони за момчета или рокли за момиченцата, трябва да изберем модели с джобове, в които може да сложим кърпичка или нещо друго. Обикновено децата не обръщат внимание на развързаната шапка или спуснатите панталони през зимния сезон, а възпитателите не винаги имат време да коригират ситуацията навреме. Ето защо, е по-добре да се избират качествени дрехи с изолация, маншети, допълнителни велкро и копчета.

Предимство трябва да се дава на продукти, изработени от естествени или полуестествени тъкани с лека добавка на синтетика. Изцяло синтетичните материали могат да предизвикат алергии, дразнене и прекомерно изпотяване на чувствителната кожа на по-малките.

Дрехите за градината не трябва да са прекалено ярки, бродирани с камъни и украсени с панделки. По-добре е да оставим този вариант за празници и тържества. Струва си да се вземат предвид и вкуса и предпочитанията на децата. Ако детето има любим анимационен герой, можем да вземем тениска с неговия образ.

Какви дрешки ще намерим в онлайн магазин Kidsfashion.bg?

Бебешки стоки, голямо разнообразие от облекло и маркови находки на страхотни цени, от любими марки. Това са само част от предложенията на Kidsfashion.bg. Панталони за момичета, къси панталони, поли, тениски, пуловери – всичко това трябва да е практично, удобно за носене и изработено от естествени материи, и от онлайн магазин Kidsfashion.bg много добре знаят това.

Top