Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как лесно да си изберем кухненски столове

Как лесно да си изберем кухненски столове

стол

След като сте си купили нов модел кухненска маса, идва редът да изберете и съпътстващите елементи към нея, а именно комфортните и устойчиви – кухненски столове. Тъй като, този артикул е достъпен в широка гама от цветове и материали, трябва много добре да го синхронизирате с останалото обзавеждане в трапезарията. Ако погледнете тук https://www.venus.bg/маси-и-столове/кухненски-столове ще откриете богато разнообразие от удобни и стилни варианти. Трябва да обърнете внимание на това колко често ще ги използвате, дали за бързо хапване или ще прекарвате по-дълго време седнали на тях.

Как да определите необходимата бройка кухненски столове venus, които да купите

Помислете колко на брой ще са ви нужни, защото това е важно решение, те непременно трябва да са достатъчно количество, за цялото семейство, плюс няколко допълнителни от същия модел за гости. Друго с което да съобразите новата покупка е височината на трапезната маса, кухненските столове venus е добре да са подходящата височина. При изборът на този продукт  функционалността, също е от особено значение. Затова и размерът оказва влияние на удобството. Въпреки, че това е мебел на която се сяда край масата в кухнята, а не на работното място, също облегалката, трябва да обхваща добре гърба и долната част на тялото, особено кръста, а седалката по възможност да е мека и комфортна, все пак ще прекарвате известно време на нея.

Трапезен стол

Трапезен артикул venus 04 чудесен пример за качество и стил:

  • Тапицирана седалка и облегалка;
  • Изработен от масивна дървесина и висококачествено меко лаково покритие, които му придават здравина и стабилност;
  • Предлага се в три различни цвята, които може да съчетаете с Вашия интериор.

В продуктовия каталог на venus, имате възможност да разгледате богата колекция от устойчиви и качествени модели. Не пропускайте да поставите около новата си трапезна маса – изискано практично допълнение. Съчетайте дизайна на кухненските столове venus по един елегантен и впечатляващ начин.

Top