Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо да променим визията на кухнята с нови и модерни мебели?

Защо да променим визията на кухнята с нови и модерни мебели?

мебели за кухня

Интериорът на някои от помещенията в жилището не се променя толкова често, тъй като е трудоемко да се избират често подобни мебели. Една от тези зони е кухнята, която е важна за комфорта на семейството. Тя трябва да е обзаведена достатъчно функционално и практично. Съвременното обзавеждане представлява голяма конструкция, съчетаваща горни и долни шкафове с различно предназначение. Те са съставени от отделни модули и могат да бъдат поръчани в готова комбинация или като отделни елементи. От онлайн магазин Венус предлагат да инвестирате в нещо по- модерно и функционално, което ще ви създаде комфорт докато готвите, почиствате и подреждате.

Какви са причините да изберем мебели в комплект?

Ще се справите по-бързо с обзавеждането, ако заложите на готовите комплекти предлагани онлайн. При тях производителят е съчетал горни и долни шкафове в една продуктова серия, което ви спестява търсенето на модулите поотделно. Цената на подобно обзавеждане също е по-ниска и срещу скромна сума ще може да се насладите на уютна и функционална кухня. Характерно за шкафчетата и чекмеджетата е наличието на механизъм за плавно отваряне и затваряне.

Повече няма да се дразните от неприятното тракане и скърцане което е било ежедневие при старото обзавеждане. Модулите могат да бъдат монтирани в най-различна форма и конфигурация в зависимост от архитектурните особености на вашия апартамент. Ако кухненското обзавеждане е в голяма стая с отворен план, трябва по-внимателно да изберете дизайна и цветовете, за да ги съчетаете с останалите вещи и интериор в стаята.

В момента предпочитани от потребителите са светлите тоналности на дървесината, бялото, бежово, сиво и други неутрални нюанси. В сайта на Венус може да разгледате – Готова модулна ъглова кухня Кети с витрини и термоплот – 240/170 см. – венге/бяло:

"Кухненски шкафове Венус"
  • ъглова кухня „Кети“ е готова модулна конфигурация с включен термоустойчив плот, изработена от качествено ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • разполага с горни и долни кухненски шкафове с полезно място за съхранение: витрина, открити етажерки, шкаф за аспиратор, колонен шкаф, включително шкаф за бордова мивка;
  • лице: Венге;
  • корпус: Бяло;
  • термоплот: Мрамор.

Лесно можете да поръчате мебелите за кухня онлайн. В платформата ще разгледате и други подобни продукти на достъпни цени.

Защо е важно да вградите електроуредите?

Визията на помещението ще бъде много по-красива и елегантна, ако изберете да вградите в специални модули всички електроуреди. Благодарение на това конструкцията ще изглежда като едно цяло и ще може много по-лесно да я поддържате в перфектен вид. Когато не ги използвате всички артикули ще са прибрани и няма да разконцентрират вниманието ви или да събират прах.

Top