Вие сте тук
Начало > Други Публикации > С какво са забележим съвременните шкафове за обувки?

С какво са забележим съвременните шкафове за обувки?

шкаф

Мебелното производство се промени значително в последните години и производителите правят все по оригинални и впечатляващи мебели. Лесно ще обзаведете всяка част от дома си красиво и практично, ако вложите креативността си и изберете нови и качествени артикули. Модерни шкафове за обувки venus ще откриете онлайн и то на изключително разумни цени. Интериорът на антрето може да бъде различен и оригинален, благодарение на подходящите мебели. Тук съхранявате много от личните си вещи, дрехи и обувки, за това помислете добре как да организирате пространството.

Как да интегрираме модерния шкаф за обувки в интериора на коридора?

Щом искате да инвестирате в нова мебел, е добре да изберете нещо с актуален дизайн, което ще ви радва по-дълго време. Модерните шкафове предлагат достатъчно голям капацитет, за да подредите в тях всичките си чифтове обувки. Потребителите продължават да предпочитат моделите с отваряне тип ветрило, тъй като в тях се побират много неща, а самата мебел изглежда елегантно и стилно.

В момента много популярни са вертикалните шкафове, защото предлагат по-голям капацитет и не заемат много от мястото в коридора. Те го усвояват на височина и поради тази причина пространството изглежда подредено и добре организирано. Подобен модел спокойно може да се комбинира с такъв тип пейка, при който имате удобно място да се настаните. Обърнете внимание на това колко чифта имате да съхранявате от модните аксесоари и поръчайте един или два вида, които смятате че ще стоят добре във вашето антре. Обстановката трябва да е красива, да не изглежда претрупано и отделните модули да си подхождат като начин на изработка и цвят. От Venus.bg препоръчват – Шкаф за обувки City 4057 – Сонома арвен:

шкаф за обувки
  • шкаф за обувки „City 4057“ е модел с четири падащи врати;
  • двуредов механизъм, чрез който се побират двойно повече обувки;
  • получавате и четири вградени огледала;
  • побира от 16 до 24 чифта.

Удобствата, които ви осигурява този шкаф, са наистина много, а вградените огледала го правят да изглежда по-стилен и елегантен като внасят допълнителна светлина и създават усещане за простор.

Защо материалите от които се изработват мебелите са от значение?

Обзавеждането в коридора винаги е било много натоварено, тъй като отговаря за съхранението на различни видове вещи. Много е важно конструкцията на мебелите да е здрава и стабилна, механизмите за отваряне и затваряне на вратичките също да са  добре изработени. Най-често днес производителите ползват MDF и ПДЧ материали. Техните характеристики са перфектни, цената им е достъпна и могат да бъдат предложения в много и различни нюанси, за да ги комбинирате лесно с интериор в помещението.

Top