Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо да инвестиране в голям спален комплект?

Защо да инвестиране в голям спален комплект?

комплект мебели

В определен момент разбирате, че обзавеждането в спалнята трябва да бъде подменено. Възможно е мебелите да са ви омръзнали чисто визуално или да са амортизирани и некомфортни за използване. Точно сега е моментът да инвестирате в хубаво обзавеждане, което разполага и с допълнителни удобства. Венус спални комплекти 160/200 са едни от най-добрите предложения съдържащи всичко, което ви трябва в помещението. Щом научите повече за характеристиките на този вид обзавеждане е напълно нормално да го пожелаете и за своя дом.

Какви са предимствата на големия спален комплект?

Преди покупката е важно да помислите най-вече за дизайна и размера на новите мебели. В стаята, където спите и съхранявате дрехите си, трябва да имате всички удобства, за да се настаните комфортно и да подредите личните си вещи. За целта ви препоръчваме спалните комплекти 160/200, които се характеризират със своите функционални размери. Те ви предлагат голямо легло, където удобно да си почивате без да бъдете притеснявани от вашия партньор.

Място ще има за всеки, а това е важно за приятната почивка и сън. Този вид спални комплекти също така съдържат обемен гардероб с много добре разпределено вътрешно пространство. Проверете дали избраната мебел има закачалки, както и отделения за нагънати дрехи. Модерните мебели ви осигуряват механизъм за повдигане на матрака, под който се крие голяма ракла за багаж. Плюсовете на спалните комплекти са наистина разнообразни, затова и голяма част от потребителите инвестират именно в тях. От магазин Венус препоръчват – Спален комплект 160/200 см – Флора – Тъмен дъб/Флауърс гланц:

мебели за спалня
  • модерен дизайн „Флора“ е практично предложение за обзавеждане на всяка спалня на достъпна цена;
  • обзавеждането включва легло с повдигащ механизъм – осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две красиви нощни шкафчета;
  • подходяща е за еднолицев и двулицев матрак с размери 160/200 см, като за двулицевия е необходима закупуването на подматрачна рамка;
  • гардеробът е с три врати, средната с огледало;
  • вратите са с плавно затваряне.

С една покупка получавате модерен спален комплект, осигуряващ удобства и място за съхранение на дрехи.

Важно ли е гардеробът да включва голямо огледало?

Често производителите на мебели поставят огледало върху вратата на гардероба. Това се случва при моделите с плъзгащи врати, както и при стандартните шарнирни. Разбира се огледалото е полезно точно в стаята в която се преобличате и подготвяте за излизане. Изберете мебел съдържаща аксесоара, защото ще ви създаде повече комфорт и ще направя стаята да изглежда модерна и просторна. Наличието на огледало върху вратите на гардероба не оскъпява тази мебел, затова не се притеснявайте да купите именно такъв.

Top