Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Как и какви светлини да изберете за автомобила си?

Как и какви светлини да изберете за автомобила си?

лед крушки

Що се отнася до набора аксесоари, от които всяко едно добре поддържано возило се нуждае не бива да се пренебрегват онези, които се отнасят до осветителната система. Крушките, ако и при вас често изгарят и се налага непрекъснато да инвестирате в нови и нови то това е показателно, че се нуждаете от продуктовата гама на Flexzon.com – LED светлини. Колекцията ще ви изненада с многообразието си. Що се отнася до това да си гарантирате наистина добри условия за безопасно шофиране имайте предвид, че със сигурност това, от което се нуждаете са именно LED светлини. Кои са техните предимства предстои да разкрием в днешната публикация.

Основни предимства от употребата на LED светлини

Компетентните специалисти и автомонтьори, които се занимават с отстраняването на всякакви проблеми по електрическата инсталация на превозните средство ще споделят, че за да решите веднъж завинаги казуса с изгарящите крушки на фаровете, габаритите и осветлението в купето имате нужда не от какво да е, а именно от LED светлини.

Техните предимства никак не са малко и основно предпочитанията на клиентите са насочени към тях поради това, че:

  • Имат много дълъг експлоатационен живот;
  • Светлината, която осигуряват тези крушки е много близка до естествената и това не натоварва очите дори при нощно шофиране;
  • Не излъчват топлина, което е показателно, че няма да увредят пластмасовите компоненти, които са в близост до съответния осветителен детайл;
  • Икономични са и не са причина за бързото изчерпване на електричеството в акумулатора.

Перспективите, които стоят пред потребителите никак не са малко. За да си гарантирате правилно функциониране на осветителната инсталация спокойно можете да се доверите на Flexzon.com и каталога с висококачествените решения.

Продукти за всеки марка и модел превозно средство

авто светлини

Със сигурност сте забелязали, че когато се касае за създаването на отлични условия за шофиране определящо значение имат видовете крушки, които ще изберете. Марката и модела на колата имат пряко отношение при покупката на крушки. Перспективите определено не са малко и предвид спецификата на всяко превозно средство е необходимо да се подходи с внимание при покука.

Това, на което е необходимо да акцентирате са:

  • Нормално напрежение: 12V – 16V; 
  • Работна температура: -40 ° C до 85 ° C;
  • Ниво на яркост;
  • Размер;
  • Вид на светлината – бяла, жълта, червена и други.

За да не допуснете грешка по отношение на адаптацията на крушката за определения вид осветителен детайл е препоръчително да се консултирате със специалист. Така ще можете да постигнете най-добър избор и отлични условия за шофиране.

Top