Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Видеорегистратор – колко ще ни струва и как да го изберем

Видеорегистратор – колко ще ни струва и как да го изберем

видеорегистратор за автомобил

Заснемането на едно пътуване наистина се оказва добро решение, ако сте от хората, които държат на хубавите спомени. Причината много водачи да си купуват видеорегистратор се дължи на факта, че искат да създадат една превантивна мярка за своята сигурност на пътя, а пък други точно заради хубавите спомени търсят решение, с което съхранят всеки миг. Колко струва инвестирането във видеорегистратор и на какво да обърнем внимание? Отговорите предстоят.

Цената

Стойността на тези устройства наистина е достъпна. Все повече клиенти избират да заложат на такива устройства с цел да се намери адекватно решение за потребностите им. Разбира се, още с появата си на пазара много водещи марки искаха доста високи цени за този миниатюрен видео помощник. Днес обаче нещата са много по-достъпни, защото в крайна сметка наистина могат да се намерят добри модели не на цени от 200, а максимум 40-50 лева. Наистина си струва човек да инвестира в такива продукти, тъй като в крайна сметка е важно да си осигури надеждност, качество на картината, запазване на спомените както и редица други обстоятелства, които би било добре да бъдат запазени от видеорегистратора.

видеорегистратор

Стойността на видеорегистраторите се оказва напълно достъпна и именно поради това днес имаме удоволствието да ви запознаем с едни от най-добрите модели на онлайн магазин spy.bg. Отличаващи се в каталога са моделите:

  • Широкоъгълен видеорегистратор;
  • Ултратънък видеорегистратор;
  • Компактен мини модел, който няма да пречи на видимостта на предното стъкло.

Техническите параметри

Да сте сигурни, че един видеорегистратор напълно ще отговори на вашите потребности и очаквания то наистина е важно да не подценявате дребните детайли и неговите технически характеристики. Сред данните, върху е важно да се фокусирате са:

  • Големина на дисплея;
  • Каква възможност разполага за размер на карта памет;
  • Каква  е резолюцията на видеото;
  • Запис на звук без шумове;
  • Възможност за съхранение във времето;
  • Възможност за правене на снимки и т.нат.

Всеки един от видеорегистраторите си имат своите предимства и недостатъци. С оглед на това колко като бюджет можете да отделите то и съответно пропорционални следва да бъдат и вашите очаквания.

Няма спор, че ползите от видеорегистраторите са наистина големи. С тях можете да запишете инцидент, за бъдете оневинен ако сте били обвинени като основен заподозрян за предизвикването му и т.нат. Има смисъл от такъв вид апаратура в колата ви, тъй тако по този начин могат да се запишат и редовни водачи, които не спазват правилата за движение и така да им бъдат наложени съответните глоби и наказания.

Top