Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > За спокойно и безопасно пътуване се доверете на сервиз Микрон Доцев

За спокойно и безопасно пътуване се доверете на сервиз Микрон Доцев

авторемонт

Безопасността на децата ни по време на пътуване е от първа необходимост за всеки отговорен родите. Поставяне на детето в специално столче за кола, колан и други аксесоари, които да го предпазят от сериозни наранявания по време на инцидент са сред действията, които се извършват преди да потеглим на път. Разбира се, има и други предпоставки за тревоги, които касаят повредата на автомобила ни в неподходящ момент и нуждата от намирането на специалист, който да се отзове и реагира за извършване на ремонт.

За ремонтите, които няма как да предотвратим

жило

Представете си, че се стягате за лятна семейна ваканция и вече сте натоварили превозното средство с нужния ви багаж. Всички са настанени в колата и обезопасени както му е реда. Запалвате, опитвате се да привключите на първа предавка за да потеглите, но опита е неуспешен. Ами сега? Автомобилните неволи са сред най-неприятните за шофьорите. Само мисълта за ремонт може да ви повлече към сериозно депресивно състояние. А проблема може да се окаже бързо разрешим и то от сервиз, който ви е наблизо в София. Една от честите причини, която може да предизвика нужда от ремонт е повреда в жилото за скорости. Скъсано, излязло от обичайните настройки, разпънато жило за скорости  е повод бързичко да позвъните на екипа от сервиз Микрон Доцев. Няма как да се предотврати изработката на ново, рециклиране на старото и смяната на жилото за скорости. Просто без изправност в този елемент няма как колата да потегли на път. А едва ли искате да проваляте ваканцията, за която децата толкова време говорят? Така, че решението е тук и е на едно позвъняване от вас.

Колко време отнема подмяната на жилото за скорости

Това е един от въпросите, които вълнуват клиентите на г-н Микрон Доцев. Разбира се, че екипа ще се постарае да се справи с поетия ангажимент в най-кратки срокове, но всъщност имайте предвид, че в зависимост от сложността на демонтажните и монтажни работи по смяната на жилото времето, което поправката може да отнеме е между 30 минути  и4 часа. Доста поносимо, нали! Все пак ви чака път и не искате на изхода от София отново да се наложи да търсите автосервиз. Екипа на Микрон Доцев гарантира:

  • Качество;
  • Коректно и професионално отношение;
  • Гаранция както за рециклирани така и за изработени в сервиза жила за скорости;
  • Сигурно и спокойно пътуване.

Не проваляйте семейната почивка заради скъсано жило за скорости, а поверете ремонта в ръцете на опитни професионалисти с утвърден опит и репутация.

Top