Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Защо родителите купуват евтини трапезни маси докато децата им са още малки

Защо родителите купуват евтини трапезни маси докато децата им са още малки

трапезна маса

Една от налаганите практики, които следват родителите на малки деца е да купуват по-евтини мебели. Оправданието е в това, че децата а невнимателни и погиването както и амортизирането на мебелите е в доста по-кратък период от обичайното. Има логика в това и действително докато все още не са „обучени“ да пазят мебелите избора на по-евтини и на ниски цени такива се приема абсолютно нормално. Дали обаче тези мебели отговарят на изискванията за безопасност при ползване от деца? Съвременното мебелно производство се базира на определени качествени стандарти, които се спазват, така че родителите не бива да се притесняват от това, че какво и мебел да купят за дома си тя ще бъде рискова само защото цената ѝ е по-ниска. Ще вземе за пример трапезната маса, тъй като това е обзавеждане, което се ползва от всеки член на домакинството, включително и от децата.

Каква като цена да бъде масата

Наред с дългия списък от изисквания, на които да отговори тази мебел е време да помислим и да изгодната за трапезни маси цена. Ако и вашите деца обичат не само да се хранят на масата, но да рисуват, да апликират и да се занимават с какво ли не на големия плот на трапезната зона то очевидно риска от нараняване на самата мебел съществува.

маса

Ако търсите стабилна и качествена маса, но не ви се плаща висока цена, защото ще бъде подложена на различни екстремни действия от страна на малчуганите като родители можете да използвате доказаните модели от Венус. Това са маси с:

  • Гарантирана здравина;
  • Устойчиви на удар, замърсявания от пастели, флумастери, боички, лепило и т.нат.;
  • Предлагат се на цени от 80 до 880 лева, което дава възможност да си изберете такава, която да пасва на определения за маса бюджет;
  • Безопасни са, защото са тежки и не се преместват лесно без сериозна физическа сила.

Купете евтина маса докато децата ви са по-малки, а след като се научат да пазят и носят отговорност можете де инвестирате в по-луксозен и бутиков вариант.

Top