Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо е важно да изберем оригинална батерия за телефон

Защо е важно да изберем оригинална батерия за телефон

оригинална батерия

В днешно време всеки ползва модерните смартфони, но за да работят както трябва е важно частите им да са в изправност и да изпълняват своята роля. Може би зарядът който имат е от ключово значение, защото чрез него ползваме безпроблемно мобилното си устройство. Ако случайно имате проблем с този компонент е важно да разгледате качествени оригинални батерии, които ще ви помогнат в отремонтирането. Лесно ще намерите нужната техника в онлайн магазин Moven.bg. Магазинът предлага богата гама от различни марки оригинални части.

Как правилно да установим, че батерията е за смяна

Днес ще ви помогнем малко в това как да прецените дали ви е необходима нова оригинална батерия. Най-вероятно си спомняте как е работил смартфонът ви в началото, след определен цикъл зареждания има вероятност много по-бързо да се изтощава дори в рамките на един ден. Това е доста неприятен момент особено за хората, които са в движение или работата им е свързана с телефона. Ето защо е от значение да знаете кои сигнали са ключови, за да потърсите качествена оригинална батерия за подмяна:

батерия
  • Ако зарядът се изчерпва много бързо – следете за това кога сте заредили телефона си и колко време сте го ползвали преди индикаторът да светне в червено;
  • Ако устройството не се стартира – това също трябва да ви подскаже, че е време да направите тази замяна преди телефонът ви да се е повредил;
  • Ако смартфонът прегрява и това се усеща – на пипане апаратът не бива да бъде горещ;
  • Ако има подуване под задния капак – сигурен признак, че имате сериозна повреда;
  • Ако ви изписва наличие на заряд, но малко след това той напълно падне – по този начин не може да използвате телефона си, а това вече е проблем.

Всички тези дребни сигнали са важни, за да потърсите навреме оригинална батерия и да подмените старата. В случай, че това бъде направено достатъчно бързо няма да имате никакъв проблем, и отново ще се наслаждавате на любимите си дълги разговори или сърфиране в интернет.

Къде ще намерим оригинални батерии за телефон

Важно е този компонент да бъде съвместим с вашата марка и модел телефон. Бързо и безпроблемно бихте открили подходящата оригинална част в каталога на онлайн магазин Moven.bg. Интернет търговците поддържат наистина богата гама от марки и модели. Това е добре, защото всички ползваме различни устройства, и е важно да можем да намерим точния аксесоар който ни е нужен. Цените са достъпни, а през определен период може да се възползвате и от намаления. Не е необходимо да инвестирате в нов смартфон, след като той може да бъде лесно поправен само със замяната на  батерията.

Top