Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Кои са ключовите плюсове на модерните двулицеви матраци?

Кои са ключовите плюсове на модерните двулицеви матраци?

матрак

Потребителите не винаги се замислят върху вида на матрака, който ще купят. Той обаче е от изключително значение за здравословния сън и добрата кондиция през деня. Не пренебрегвайте откриването на качествен и ергономичен модел, който ще може да използвате наистина много години. Едни от най-предпочитаните артикули са съвременните двулицеви матраци. Начинът, по който са изработени, пряко влияе на характеристиките им и когато научите подробности за тези модели със сигурност бихте ги предпочели. Отделете достатъчно време, за да изберете подходящ и да направите спалнята си наистина уютна и релаксираща.

Какво е важно да знаем за двулицевите матраци?

Тези модели са изключително сложно изработени и включващи в пълнежа си разнообразни материали. Могат да присъстват покет пружините в комбинация с мемори пяна, полиуретан, латекс, дунапрен и други. Има и без пружинни двулицеви матраци, характеризиращи се с изключително дълъг живот и гарантиращи пълен комфорт по време на сън. Те са една идея по-твърди и подходящи за хора с болки в гърба и кръста. Цената им е по-висока от тази на еднолицевите, но за сметка на това могат да се използват и от двете си страни.

Така се износват значително по-бавно. Много от качествените двулицеви матраци са направени с лятна и зимна страна, осигурят прохлада през лятото и топлина през зимата. Моделите се изработват в най различни размери, което е перфектно за различните видове легла. Имате и опция, за да поръчате по индивидуални размери.

Запознайте се подробно с характеристиките на артикулите и поръчайте онлайн, защото офертите са изгодни и ще получите бързо новата покупка. Магазин Venus.bg предлага – Двулицев матрак MAGNIFLEX Comfort Dual:

  • представяме Ви луксозният „Magniflex Comfort Dual“- двулицев от серията „Магнифлекс“;
  • характеризира се с иновативна система, позволяваща избор на различни нива на твърдост в един матрак Dual Core (двойно ядро);
  • тялото получава правилна и равномерна опора и си почива добре, благодарение на сърцевина с пълнеж от високоеластична Eliosoft -17 см. + 5 см;
  • покриващият текстил е преминал предварителна антибактериална обработка и може да се сваля и пере;
  • моделът се предлага в стандартни размери на склад, но може да  бъде изработен и в нестандартни.

Виждате колко сложно изработен е двулицевият артикулът. Не икономисвайте средства, когато купувате нещо подобно, защото доброто качество е гаранция за здравословен и спокоен сън.

Как бързо да изберем онлайн?

Интернет платформите са изработени изключително удобно за потребителя, като имаме възможност да селектираме моделите по определен критерий. Така може да се насочим в избрана от нас ценова категория и много по-лесно да изберем нов модел.

Top