Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Всичко, което трябва да знаете за Adax Glamox

Всичко, което трябва да знаете за Adax Glamox

климатик

Зимата вече наближава, а с нея и грижата за това с какво ще се отопляваме. Ако досега сте били на централно отопление, много добре знаете, какви са неговите минуси. Освен това цените растат все по-нагоре и трябва да се помисли за по-модерен и ефективен начин, с който жилището ще бъде уютно и приятно топло. Може би най-разумното в случая е да заложите на електрически уред от ново поколение, какъвто е конвекторът Adax Glamox. Норвежката компания предлага разнообразни модели, които са известни със своята икономичност и красив, стилен дизайн.

Какво е характерно за серия Glamox

Конвекторните печки Adax предлагат бързо затопляне на помещението, без наличието на неприятен шум или прекалено голяма консумация на електричество. Тяхно основно предимство е безопасността, понеже тялото се нагрява изключително бавно до не висока температура. Няма вероятност да предизвика пожар или да се изгорите. Уреди, особено подходящи за стаята на детето и гарантиращи спокойствието ви, че няма да стане инцидент. 

Adax Glamox не се нагрява прекалено много, но има достатъчно голям корпус, през който се затопля достатъчно въздух за кратко време. Модерният терморегулатор е невероятно прецизен и веднага щом достигне зададената температура се изключва. Конвекторът работи чрез естествено въртене на топлия и студения въздух, без наличие на вентилатор.

Защо да изберете модерна конвекторна печка

Лесно бихте оборудвали жилището си с печки Adax Glamox. От онлайн магазин Konvektori.org допълват, че различните модели се предлагат в подходящ размер и мощност, за всякакъв вид помещения. Отоплителният уред може да бъде настроен дигитално и дори да се зададе температура за всеки ден от седмицата. Серия Гламокс heating е чудесна възможност, защото:

  • гарантира икономичност – поддържането на постоянна температура с помощта на термостата, прави този вид отопление най-рационално в днешно време;
  • красив дизайн – визията е много прецизно изработена в скандинавски стил. Държи се на красивите, семпли линии, които освен това са и функционални;
  • възможност за монтаж на крачета – ако не желаете да поставяте печката на стената, може да вземете допълнителни крачета за инсталиране. Това ще я направи мобилна. Бихте могли да я използвате, където прецените.

Adax Glamox е качествено изработен продукт с всички необходими екстри, за да ви осигури една топла и спокойна зима.

Top