Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Има ли бърз и лесен метод за хигиенизиране на матрака?

Има ли бърз и лесен метод за хигиенизиране на матрака?

почистване на матрак

Спането е едно от най-важните действия, които съпътстват живота на всеки един човек. Прекарвате в сън всеки ден, минимум по седем часа и затова трябва да сте настанени в комфортна и здравословна среда. Тя ще бъде такава, ако имате хубаво легло, качествен и хигиенизиран матрак. Казваме това, защото върху текстилната дамаска и във вътрешността на артикула често се събира много прах, замърсявания от мъртва кожа, акари и други неща. Ако изберете модерното професионално почистване на матракот CleanDirect ще останете много доволни от крайния резултат и чистота.

Какви са предимствата на услугата почистване на матрак?

Покупката на тази скъпа вещ, върху която спите всяка нощ, отнема не малко време, а също така и сумата, която сте дали е висока. Не е препоръчително да се опитвате сами да перете или почиствате матрака.

Ако направите нещо подобно и объркате вида на препарата, има опасност да повредите непоправимо този ценен за вас артикул. Към него трябва да се подхожда винаги професионално, защото гаранционният му срок е дълъг и трябва да бъде употребяван през цялото време напълно спокойно. От CleanDirect ще споделят защо да изберете професионалната услуга:

матрак
  • няма нужда да купувате машини за пране или препарати – тези неща са осигурени от фирмата и не са ваш ангажимент;
  • не губите ценното си време – ще бъдете посетени у дома си в момента, в който ви е най-удобно. Почистването на матрака по най-добрия и професионален начин не отнема много време, само някъде около 20 минути;
  • цената е разумна – заслужава си да инвестирате в нещо подобно, защото той е свързан с вашето здраве и добър сън. Професионалните фирми често правят отстъпки и цените са съобразени с вашите критерии;
  • бихте могли да направите поръчка онлайн – разгледайте уеб сайта на избраната компания и се свържете, за да уговорите час за посещение и професионално почистване на матрака;
  • на финала текстилът се обработва със специален спрей – след като бъде старателно почистен, артикулът се напръсква с натурален спрей, който ще го предпази от акари и натрупване на много прах.

Доверете се на професионалната услуга и си гарантирайте свежа и уютна среда за сън.

Как правилно да защитим тази ценна вещ?

Добре е два или три пъти в годината да наемате фирма за почистване. През останалото време може да проветрявате редовно спалнята и да пускате прахосмукачка, за да премахнете част от праха върху текстила. Спазвайте указанията на производителя и по-дълго време ще се радвате на високо качество и комфорт. Ако имате домашни любимци не ги пускайте в спалнята, защото могат да изцапат или повредят матрака.

Top