Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да изберем нов и стилен холов ъгъл

Как да изберем нов и стилен холов ъгъл

разтегателен диван

Съвременното мебелно производство ни радва с нови интересни дизайни, които ще направят апартаментите ни още по комфортни и уютни. Особено разнообразие откриваме сред артикулите за хол, тъй като това е любимото помещение на повечето хора. Съвременните ъглови дивани са чудесно решение когато търсим голяма и удобна мебел, за да се настаним в хола и да си почиваме качествено. Интересни актуални модели ви очакват онлайн в сайта на venus.bg. Силно впечатление прави високото качество на изработка и използваните различни модерни материали. Не е пропусната и естествената дървесина, която откриваме в конструкцията на повечето качествени артикули.

Как да изберем подходящ ъглов диван за хола

Първо определете как смятате да използвате тази мебел в ежедневието. Дали вашият хол е достатъчно натоварен или пък е просто красиво мебелирана стая в която прекарвате по-малко време. От това зависи и какъв модел ъглов диван ще купите. В единия случай ви е нужна комбинативна мебел снабдена с допълнителни механизми, повече площ за настаняване и мека качествена тапицерия. В другия, може да заложите на дизайнерски артикул който е облечен с луксозна може и кожена дамаска. Голяма част от клиентите се спират на първия вариант, защото активно използват помещението и искат комплексен артикул, който ще им донесе повече ползи. Разтегателният механизъм винаги е добро решение, защото допълнителното място за сън спестява от пространството в жилището. Магазин Venus.bg да представя модерен нов модел. Ъглов диван Авеню с 2 бр. Ракли и функция сън:

холов ъгъл авеню
  • „Авеню“ е ъглов диван, състоящ се от две части, подходящ за обзавеждането на хол или всекидневна;
  • Към модела са включени 6 броя възглавници с пълнеж от дунапренов пух;
  • Изработени са с ципове, за по-лесна поддръжка;
  • Тапицерията му не се сваля;
  • Седалката на холния ъгъл е тапицирана с еластичен дунапрен, гърба с хастар;
  • При необходимост от допълнително място за сън – той разполага с функция сън;
  • Разтягането става чрез падащ гръб – едната част минава напред и облегалката се обръща напред;
  • Под лежанката се намира едната ракла, а другата под тройката диван.

Красива и практична мебел, която перфектно ще допълни интериора и ще го направи достатъчно уютен и функционален.

Важни ли са материалите за изработка

При покупката на толкова голяма мебел за хола, каквато е ъгловият диван, трябва непременно да се уверим в качеството с което тя е изработена. Най-важната част от дизайна е конструкцията, която непременно трябва да бъде устойчива и здрава. Това се гарантира от доказаната във времето естествена дървесина, допълнена с метални елементи. Пълнежа на частите за сядане и възглавниците трябва да е мек и комфортен, а дамаската износоустойчива и приятна на допир.

Top