Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Как да изберем качествена масичка за дневната зона?

Как да изберем качествена масичка за дневната зона?

масичка

Вероятно не обръщате достатъчно внимание на мебел като холната масичка, но тя е важна за интериора на дневната зона. Този удобен артикул трябва да присъства задължително, за да допринесе за хармонията между меката мебел и секцията. Моделите, които ще откриете днес онлайн са много разнообразни като форма и размери, затова ви съветвам да обмислите всички детайли, преди да изберете. Актуална масичка за хол venus.bgвинаги имате шанс да поръчате от интернет каталога. Всички изделия са качествено изработени от разнообразни материали, което ги прави толкова оригинални и устойчиви.

По какви правила да открием новата си холна маса?

За да ви бъде полезна в ежедневието тази мебел трябва да отговаря на определени изисквания. Нейна роля е да бъде обединяващото звено между секцията и дивана, затова заложете на модел, който е в същия стил и дизайн. Определете много точно размера, който ви е необходим спрямо големината на стаята и се съобразете с това да преминавате спокойно през нея. Практичната холна маса в никакъв случай не трябва да е по-висока от седалката на дивана, тъй като така изглежда прекалено обемна.

Плотът би могъл да е на по-голяма височина, само ако смятате да се храните в тази зона, но ви съветваме да предпочетете вариант с плот, който може да се повдига и сваля при необходимост. Някои от актуалните модели са с класически правоъгълни или елипсовидни форми и са чудесни за семействата, които често сервират храни и напитки в дневната зона.

Търсете модел, който е изработен качествено и в направата му са вложени здрави и устойчиви материали. От Venus.bg предлагат да научите малко подробности за един от новите модели. Холна маса KROKODIL – Бял:

холна маса
  • „Krokodil“ е холна маса с оригинален дизайн, която ще внесе стил в интериора;
  • основата е разчупена със стъпаловидна форма;
  • плотът от стъкло, през което се вижда интересната вътрешна част на масата;
  • изработена изцяло от МДФ.

Изключително модерен дизайн, който е подходящ за обзавеждане на всеки съвременен хол. С подобна мебел ще впечатлите вашите гости, а семейството ви ще се радва на комфорт и перфектна атмосфера.

Защо да направим покупката от онлайн магазин?

Ако търсите хубаво обзавеждане за дома си със сигурност е добре да се насочите към предложенията в онлайн магазините. Тук асортиментът е много по-голям и ви дава шанс бързо и ефикасно да обзаведете дома си. На едно място са представени различни като изпълнение и стил мебели, което е предпоставка бързо и лесно да намерите това, което ви е необходимо.

Top