Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо е практично да купим спален комплект с матрак?

Защо е практично да купим спален комплект с матрак?

комплект мебели

Модерните хора търсят различни начини, чрез които да направят дома си по-красив и удобен. Изборът на мебели вече не е толкова труден, защото в търговската мрежа се предлагат много интересни съчетания. Артикулите са изработени качествено, имат дълъг експлоатационен живот и предлагат много допълнителни екстри. Мебели ВЕНУС  представят спалните комплекти с матрак, които са чудесно решение за оформяне на красив интериор. Ако купите всичко по този начин, ще спестите не само от свободното си време, но и от бюджета който сте предвидили.

Какви привилегии ни осигуряват спалните комплекти с матрак?

Да изберете цялостното обзавеждане за любимата си стая, в която почивате и прекарвате част от свободното си време не винаги е лесно. Тук има няколко основни артикула, които задължително трябва да присъстват. Това са голямо легло с комфортен матрак, нощни шкафчета, гардероб и скрин. Те могат да в най-различен стил и размер, но задължително да бъдат съчетани помежду си визуално. Ето защо спалните комплекти се очертават като най-добрата инвестиция, понеже ви осигуряват всички мебели само с една покупка.

Нещата си подхождат напълн, понеже са изработени от производителя в една серия. Вашата задача значително се улеснява, понеже трябва да изберете просто дизайн и конкретни размери. Това че получавате към спалния комплект и матрак е допълнителен бонус. Този елемент е важен за вашето настаняване и не бива да се пренебрегва. В случая ще бъде абсолютно точен спрямо леглото, а това е изключително важно. От магазин Венус можете да купите – Спален комплект Аполо 3 – 160/200 см, Венге Амбър:

мебели за спалня
  • спален комплект „Аполо 3“ с включен Еднолицев матрак „Даная“ пружина и подарък възглавници;
  • този модел е съставен от: спалня с матрак 160/200, табла и повдигащ механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • трикрилен гардероб с огледало, механизъм за плавно затваряне, рафтове и лост за закачалки;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • за изработката на спалния комплект се използва ПДЧ 16 мм с избор на цвят.

Красиво и качествено изпълнено обзавеждане с матрак, което ще ви създаде много уют и удобство в стаята за сън.

От какви материали се изработват качествените мебели днес?

В момента производителите залагат най-често на MDF и ПДЧ плоскостите. Те се наложиха като много добра алтернатива на естествената дървесина, понеже са по-евтини от нея. Това в никакъв случай не означава, че не са достатъчно здрави и устойчиви. Осигуряват ви дълга и безпроблемна експлоатация, обработват се лесно и това е причината мебелите да са в толкова разнообразни и интересни дизайни. Хората инвестирали при обзавеждане направено по този начин остават много доволни и използват всичко с удоволствие.

Top