Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как да зарадваме детето с атрактивно и интересно легло-кола

Как да зарадваме детето с атрактивно и интересно легло-кола

легло кола

Обзавеждането на детска стая е много приятно занимание за родителите, защото накрая детето ще бъде очаровано от красивият интериор. Може да развихрите фантазията си и да направите детската стая незабравима. За разлика от преди време вече има най-различни мебели, които се открояват с по-интересен и разнообразен дизайн. Особено стилни са моделите представени в каталога на http://venus.bg/детски-легла-коли/. Конкретно тези артикули са най-удачни за момчешката стая. Около подобна атрактивна мебел може да се създаде невероятен интериор който да буди възхищение.

Причини да изберем мебел-кола

Много от родителите искат да избягат от традиционната визия на детската стаята и да направят нещо коренно различно и запомнящо се. Малчуганите са изключително впечатлителни и запаметяват всичко което видят, за да им остане спомен за цял живот. Ако притежават легло-кола това ще бъде едно уникално изживяване за тях. Този вид мебели са изработени изключително прецизно като е вложено много майсторство в направата им. Имат вградено осветление, различни звуци всяка част е обмислена много внимателно. Все едно гледате истински състезателен автомобил. Освен това различните артикули са изработени във множество цветове, за да изберете най-подходящия за вашето момче. Освен външната красота не са забравени и удобството и безопасността. Мястото за сън е достатъчно широко, за да се наспива детето по най-добрия начин. Venus.bg препоръчва един от новите си модели. Детско легло спортна кола Forza 1 90/200 с дистанционно – синя – дънно осветление, светещи фарове, джанти, спойлер:

легло
  • Детско легло „ Forza 1“ е с форма на спортна кола и размери на единично легло;
  • Има дънно осветление, светещи фарове и джанти, както и спойлер;
  • Звукова система (4 различни звука), които се контролират с дистанционно (управление-музика чрез Bluetooth);
  • Към леглото е включена и подматрачна рамка;
  • Подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 90/200 см;
  • Ръбовете са със заоблена форма, за да се избегнат острите ръбове.

Мебел, която погледната отстрани изглежда като истинска спортна кола.

Какви са причините да купим легло-кола от интернет магазин

Ако се разходите из града и разгледате мебелните магазини едва ли ще забележите толкова интересни модели, каквито ви очакват в онлайн пространството. Инвестицията в толкова атрактивна мебел е по-голяма, но със сигурност си заслужава заради щастието което ще доставите на детето. Има най-различни модели от които да избирате което е сериозно преимущество. Може да харесате марка автомобил, цвят или дизайн. Тези артикули също така са и доста практични, защото притежават повдигащ амортисьор и използвате пространството в основата за да подреждате различни неща. Поръчайте онлайн и направете интериора на детската невероятно красив.

Top