Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Линекс – отлична грижа за чревната микрофлора

Линекс – отлична грижа за чревната микрофлора

пробиотици

На пазара днес се предлага огромен избор от пробиотици. Предвид това, че те имат съществена роля за подобряването на имунитета и поддържат баланса на чревната флора е очевидна потребността от тях при възникване на стомашни проблеми и редица заболявания. Въпросът, който стои пред пациентите е на кой пробиотичен продукт да се доверят с оглед на това да могат да си гарантират отлично здраве и пълноценно възстановяване. Сред предпочитаните продукти е Линекс комплект, който представлява хранителна добавка с многокомпонентно влияние върху здравето. Повече за продукта ще разкрием в следящите редове.

За нуждата от добри пробиотични бактерии

Линекс съдържа живи лиофилизирани пробиотични бактерии. Хранителната добавка е с приоритетно значение за пациентите, тъй като производителя предлагат устойчиви решения за поддържане баланса ва чревната микрофлора за лица в различни възрасти. Не бива да ви изненадва факта, че при назначаване на каквото и да било лечение лекаря ви почти във всички случаи назначава и курс за лечение с Линекс.

Основната потребност от включването на такива живи пробиотични бактерии се изразява в:

 • Нормализиране функцията на червата;
 • Подобряване имунозащитните сили на организма;
 • Балансира се работата на жизнено важни органи;
 • Продукта е с отлична поносимост и е напълно безопасен както деца, така за бременни и възрастни.

Много са предимствата на Линекс и тъй като те влияят изключително ползотворно на храносмилателния тракт определено са клинично доказани и ефективни решения при различни здравословни проблеми. Задължително се включват в курса на лечение при пациенти, които:

 • Приемат антибиотици;
 • Страдат от стомашни разстройства;
 • С ясно изразен слаб имунитет са;
 • Не се хранят балансирано и здравословно;
 • Наблюдават се вирусни или бактериални инфекции.

С широк спектър на приложение е продукта и като част от колекцията пробиотици определено се приема като едно от ефективните лечебни средства, които можете да приложите за да подобрите здравословното си състояние.

Видове Линекс

линекс

Споделихме, че продукта е приложим както за възрастни, така за бебета, деца и бременни. Млечнокиселите бактерии, които присъстват в дебелите и тънките черва имат съществено значение за здравословното състояние на организма. Става въпрос за чревната микрофлора, която поддържа нормален алкален баланс в храносмилателния тракт. Когато има нарушен количество от тези полезни бактерии тялото страда. Изразени са обезводняването, диарии, стомашни болки, разстройства. Именно тук на помощ идва серията продукти Линекс, благодарение на която можете да повишите до нормални стойности количествата на Lactobacillus rhamnosus GG, които допринасят за балансираното функциониране на червата. Благодарение на отличната поносимост от тялото дисбаланса в микрофлората бива бързо овладян. Освен облекчаващо състоянието на червата действие продуктите с живи бактерии гарантират и подобряване функцията на имунната система.

Разновидностите, които производителя SANDOZ PHARMACEUTICALS предлага са:

 • Линекс бейби;
 • Гастро капсули;
 • Сашета за деца;
 • Линекс с витамини Б комплекс за възрастни;
 • Форте капсули съдържащи двойна формула от Lactobacillus и Bifidobacterium бактерии.

Благоприятното въздействие на Линекс върху здравето и научно доказано. Безвредни и ефективни млечнокиселите бактерии са в основата на поддържането на балансирана чревна микрофлора, която се отразява са способността на организма да изгради естествен имунен щит срещу редица патогени.

Променете начина си на живот

Ако се храните „на крак“. Често сте изложени на стрес или пък приемате различни лекарства, които повлияват на баланса в червата и водят до разстройства е важно да вземете нещата в свои ръце и да се погрижите за здравето на чревната флора. Продуктите от серията пробиотици от SANDOZ PHARMACEUTICALS са с доказана ефективност и благоприятно влияние върху здравето.

Има редица фактори, които оказват неблагоприятно влияние върху функциите на органите и имунитета. Сега обаче можете да се справите ефективно и да подпомогнете защитните сили на тялото посредством живи бактерии, които ще възстановят естественото състояние на чревната микрофлора. Отлични цени и бърза доставка на продуктите гарантират от аптеки Феникс.

Top