Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Какво е важно да знаем когато търсим нов матрак

Какво е важно да знаем когато търсим нов матрак

двулицев матрак

Покупката на матрак е изключително отговорна задача, която рано или късно ще трябва да свършим. За целта е добре да получим максимално много информация за артикулите, които се предлагат, както и за техните характеристики. Така по-лесно ще определим подходящия за нас продукт и ще се наслаждаваме на един здравословен и качествен сън през годините. Едни от най-добрите модели днес на пазара са Матраци Симеонов. Те могат да бъдат поръчани бързо и безпроблемно от онлайн магазин Venus.bg. По изработка и комфорт не се различават от вносните продукти за това и много клиенти избират именно родното производство.

Важни ли са материалите вложени в изработката на артикулите

Конструкцията на тази вещ е в основата на това да се чувстваме удобно по време на сън и да запазим здравето си перфектно. Съвременните матраци включват в пълнежа си много и различни материали. От това зависи и колко твърд като усещане ще бъде артикула. В някои от вариантите присъстват бонел или покет пружини, които с времето са доказали своите ценни характеристики.

Актуалната напоследък мемори пяна също е предпочитан материал, като запазва формата на тялото по време на сън и създава невероятен комфорт. Присъстват още латексът, полиуретанът и ватата, за да оформят продукт с високо качество и достатъчно удобство. Магазин Venus.bg ще ви запознае с характеристиките на артикул произведен от фирма Симеонов. Еднолицев матрак Симеонов с мемори пяна – 21 см:

еднолицев матрак
  • „Симеонов с мемори пяна“ представлява еднолицев матрак със състав от пружинен пакет „Бонел“ и мемори пяна, осигуряващи необходимият комфорт по време на сън на достъпна цена;
  • пружините предоставят устойчивост и прохлада, а мемори пяната ще се адаптира, спрямо тялото, за да Ви осигури максимално удобство по време на сън;
  • този модел е снабден и с вградена дървена рамка, което Ви позволява да го поставите на леглото без отделна подматрачна рамка.

Ако изберете български матрак, ще се насладите на истински здравословен сън. Моделите на фирмата се зарадвали много хора и са им донесли търсеното удобство.

През колко време да подменяме възглавницата на която спим

Друг артикул, който е отговорен за качеството на нашето здраве и добър сън е възглавницата. Тя е постоянно в контакт с кожата на главата, косата и лицето и затова трябва да бъде чиста и удобна като височина. Ако не бъде сменена навреме, ще се образуват акари, които могат да предизвикват различни алергии. Затова е от особено значение през няколко месеца да избирате нова възглавница на която да спите. Така ще бъдете сигурни, че сте се погрижили за здравето си и добрия качествен сън.

Top