Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как да обзаведете детската стая модерно и подходящо за малчуганите

Как да обзаведете детската стая модерно и подходящо за малчуганите

мебели за деца

Родителите отделят много внимание на интериора в детската стая. Тя е по-специфична част от жилището, защото малчуганът прекарва в нея цялото си свободно време. Там не само спи и си почива, но също така учи, играе си и посреща приятелчета. Мебелировката в стаята трябва да бъде внимателно избрана, да е достатъчно красива на външен вид и разбира се практична. За да ви улесним в избора на тези важни елементи ви предлагаме да разгледате онлайн магазин https://www.venus.bg/детска-стая. Артикулите, които ще откриете в каталога са подбрани специално за малчуганите и отговарят на всички изисквания за безопасност.

Кои са важните мебели, без които не може в стаята

Без значение от пространство с което разполагате има ключови артикули, които задължително трябва да присъстват. На първо място ще поставим леглото, защото той е основен елемент от интериора. Здравословният сън е важен за детското здраве и трябва да се случва на подходящото легло. Моделите налични в момента са разнообразни и всеки родител може да подбере в зависимост от неговото лично мнение. Класическите единични кревати също са много избирани, като те предлагат и допълнително място за съхранение на вещи под формата на чекмеджета или благодарение на повдигащия амортисьорен механизъм. Има още ъглови, двуетажни, тип сандвич или повдигнати. Към креватчето добавете достатъчно голямо гардеробче в което да подреждате всички дрешки. Когато детето вече е ученик ще му трябва бюро и разбира се шкафове и етажерки за учебниците и книжките. Всички артикули са в цветове характерни за малките съкровища и предразполагащи към ведро настроение.

Предимства на обзавеждането в комплект

Онлайн магазин Venus.bg ви дава преимуществото да декорирате бързо и на достъпна цена, благодарение на готовите мебелни комплекти. Те са комбинирани от производителя и всички модули в тях са от една продуктова линия. Не пропускайте нито един елемент и така ще имате всичко с една покупка. Днес ви представяме красив и популярен модел. Комплект за детска стая Класик К 962 – 90/200 – Дъб суров/Бяло гладко:

детска стая
  • Модулна конфигурация за обзавеждане на детска стая;
  • Включва две легла с ниши, чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  • Леглата могат да се използват с еднолицев матрак 90/200 см;
  • Комплектът притежава и трикрилен гардероб с огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  • Шкаф с четири вратички и две чекмеджета;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Обърнете внимание, колко удобно са комбинирани отделните мебели и как комбинацията спестява място в детската стая. Това е от особено значение, тъй като малчуганите трябва да имат пространство за детски игри.

Top