Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Спалня от класа за вашите интериорни приумици – този път аплодисментите са за вас

Спалня от класа за вашите интериорни приумици – този път аплодисментите са за вас

Няма спор, че ако не сме се наспали добре през нощта, на сутринта няма да се чувстваме бодри и отпочинали, а денят ще е всичко друго, но не и ползотворен. Затова е важно да се сдобием със спалня, която има какво да предложи, която е модерна и удобна, която ни е точно по вкуса!

Подобни решения ще откриете и в магазин Лени Стил, където освен продуктово разнообразие, ви очакват и ниски цени – https://mebelilenistyle.com/спални/спални-комплекти. Разгледайте селекцията от спални комплекти и заложете на онзи модел, който най много ви приляга, който е едновременно качествен и красив, функционален и благонадежден с изработката си.

Кои тенденции при обзавеждането на спалнята са ТОП

Ето че дойде и най-приятната част от днешната статия – да поговорим за това какви са водещите тенденциите при обзавеждането на спалнята… Само след секунди ще се потопите във вдъхновяваща красота и удоволствие за сетивата, което ще ви зареди с добро настроение и ще ви усмихне. Без да губим повече време, преминаваме и към най-популярните трендове при интериора, които към днешна дата са определени за ТОП:

  • Еко-ориентирани спални. Всяко ъгълче и подробност в помещението е препратка към нашето естествено начало, природата, където всичко живее в абсолютно съвършенство. Лесно можем да станем част от тази идилия – с помощта на спалните комплекти в еко стил, за които характерното са земните цветове, естествените материали и декорациите на флорална тематика;
  • Мебели в стил Ранен Ренесанс. Класическото излъчване на спалнята със сигурност не е единственото, което може да се каже за този интериорен тренд, който се отличава с изящество, отношение към детайла и богата орнаментика, въвличаща ни в едно опияняващо преживяване за сетивата. За някои този подход при обзавеждането на спалнята може да носи и леко помпозно звучене, но със сигурност не и еклектично или натруфено. Струва си да обърнем внимание да това направление;
  • Спален комплект с монохромен дизайн. Тук се доближаваме максимално до минималистичната спалня, който прави впечатление със своята простота и отсъствие на каквито и да е излишни елементи. Този дизайнерски поток ни води с бясна скорост към бъдещето, но и не ни позволява да забравим за непреходните тенденции при модерния и класическия стил;
  • Бохо спалня. В случая аплодисментите са за смелите решения, които „оцветяват“ ежедневието ни и го правят интересно. При този стил се насърчава експресията и свободата да избираме точните за нас решения, позволявайки си да излезем извън рамката. Пресечната точка между градското звучене и old school трендовете е повод да се размечтаем и да искаме още и още. Защото е Бохо.

Има страхотни идеи за това как да изглежда вашата спалня, която никога не е достатъчно съвършена, че да спрете с подобренията по интериора. Тук е подходящ моментът да споменем и стилове като Арт Деко и Скандинавския интериор като добри опции при мебелирането на стаята за сън.

С Лени Стил…

Как да изберем нов спален комплект

Спалният комплект е като всички други мебели у дома, но с тази разлика, че на него разчитаме за пълноценния нощен сън. С той трябва да е точно такъв, ако искаме се чувстваме отпочинали всяка утрин и да сме доволни от заобикалящата ни обстановка, когато отворим очи… Но има и нещо друго – освен за спане, в спалнята можем да прекараме времето си и по много още други начини, като например да четем книга, да гледаме телевизия, да се насладим на тишината в неделя следобед и др.

Защо да го купим онлайн, разказват от Лени Стил

Покупката на нова спалня е отговорно решение, което провокира фантазията и добрия ни вкус, както и способността ни да взимаме добри решения, свързани с дома. Онлайн пазаруването е отлична възможност да направим подробно сравнение между отделните предложения, както и да купим изгодно. Именно на това се надява всеки един купувач – да пазарува „на сметка“ и да получи възможно най-добрите продукти.

Top