Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо да изберем практичния кухненски ъгъл

Защо да изберем практичния кухненски ъгъл

диван

Изборът на обзавеждане за дома, трябва да бъде направен внимателно и да се вземат предвид различни критерии. Дори да ни изглежда лесно да обзаведем трапезарията с маса и столове, бихме могли да постъпим и по- креативно като направим помещението уютно и функционално. Препоръчваме ви използването на кухненски ъглов диван, защото той е добре позната мебел, която предлага действително много удобство и функционалност. Мебели Венус са подбрали в каталога си съвременни и качествено изработени артикули с различен дизайн и размери. Запознайте се с предимствата на тази мебел и обзаведете дома си със стил.

Какви са ключовите предимства на кухненския ъгъл

Винаги е хубаво, кухнята да е обзаведена уютно и да предразполага към дълги семейни вечери. Ще се съгласите, че на един класически трапезен стол не може да се стои много дълго време, колкото и да е удобен той. Инсталирането на практичен кухненски ъгъл, ще ви позволи да прекарате по-дълго време край масата и да се чувствате изключително уютно. Тази мебел е с характеристиките на тапицираните дивани и създава достатъчно комфорт и мекота при седене. Облегалките също са големи и удобни за използване. Кухненският ъгъл позволява около масата да бъдат настанени повече хора в сравнение със столовете. Формата на артикула е перфектна, за да се обособи кът за почивка, без да се претрупа помещението с излишни мебели. С покупката на такава мебел вие ще си осигурите място в дома, където на спокойствие да починете или да изпиете кафето си.

Защо кухненският ъгъл е многофункционален

Има мебели, които предлагат различни възможности за експлоатация и правят ежедневието ни значително по-лесно. Кухненският ъгъл е точно от тях и е снабден с няколко много практични функционалности. От една страна е механизмът за разтягане, който го превръща в спалня за няколко минути, а от друга страна е голямата ракла под седалката. Ето, че вие не купувате просто диванче, а една мебел, която ви предлага повече. Онлайн магазин Венус ви представя един от най-практичните модели в каталога. Трапезен ъгъл Теди:

кухненски ъгъл
  • Включва голям диван с механизъм и малък диван;
  • Освен с приятната си форма, моделът предлага и една друга практична функционалност- функция сън;
  • Механизмът за сън се отваря посредством издърпване на матрака;
  • Изработен така, че да Ви осигури най-голямо удобство, след дълъг  ден.

Не пропускайте шанса да направите трапезарията по-уютно и функционално място. Този тип мебели се вписват чудесно във всякакъв интериор, а благодарение на разнообразните дамаски от които може да ивписват, ще съчетаете цветовете по най-правилния начин.

Top