Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Лесно ли е да направим детската стая удобна с правилното легло

Лесно ли е да направим детската стая удобна с правилното легло

детско легло

Обзавеждането на стая за детето е важен момент за всеки родител. Критериите, които ще ви ръководят никак не са малко, а най-вече малчуганът трябва да хареса обстановката и да се чувства максимално комфортно. За да сте сигурни в качеството на артикула в който инвестирате ви препоръчваме сайта на https://www.venus.bg/детска-стая/детски-легла. Моделите са наистина разнообразни и подходящи за различни възрастови групи. Всяко дете ще бъде щастливо да заспива удобно настанено върху една толкова добре конструирана и красива мебел.

Защо двуетажните детски легла са предпочитани от родителите

Този вид конструкция ще ви улесни, ако обзавеждате стая за две деца и искате те да се чувстват удобно и да имат достатъчно пространство. Детските легла на два етажа са харесвани от малчуганите, защото те ги възприемат като място за игри и забавления. Могат да си измислят различни ситуации, да се катерят и забавляват. Не бива да се тревожите за тяхната безопасност, понеже изработката на артикула е достатъчно здрава и качествена, за да осигури необходимата стабилност. Важно е как ще организирате мебелите в стаята, за да бъдат те удобни и да спестяват място, което децата ще ползват за игри. Подобно детско легло може да бъде намерено лесно в онлайн каталога и то на изключително достъпна цена. Представяме ви един перфектен модел от сайта на Venus.bg. Двуетажно легло Сити 5015:

легло
  • Двуетажно легло „Сити 5015“ е снабдено с табли, стълбичка и етажерка;
  • За изработката му са използвани висококачествени материали, които са достатъчно здрави за употреба от деца;
  • Може да го използвате както с еднолицев, така и с двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Към него е прибавен удобен скрин с четири чекмеджета и етажерка;
  • Опционално може да закупите и два еднолицеви матрака.

Моделът в момента е в промоция и може да го получите срещу много по-ниска цена.

От какви материали се изработват днес детските легла

При този вид детски мебели държим най-много на качеството, защото чрез него осигуряваме на детето пълно спокойствие и комфорт. Преди години този вид артикули се правиха от естествена дървесина, но днес има по модерни материали, които също притежават добри характеристики. Това са MDF и ПДЧ плоскостите. Моделите изработени от тях са достатъчно здрави като конструкция предлагат се в различни тоналности и цената им няма да ви затрудни финансово. По този начин ще подарите най-доброто на своето дете и то ще се чувства перфектно в стаята си. Разгледайте актуалните оферти в каталога на търговеца и се възползвайте от бързата и лесна онлайн поръчка.

Top