Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Как да съхраняваме дрехите си

Как да съхраняваме дрехите си

В модерното общество стана задължително поддържането на богат гардероб с прилежащите към него аксесоари. Това в пълна сила се отнася към женското съсловие. Макар, че много от представителите на силния пол започнаха да се грижат все
по–добре за себе си и за богатия си набор от дрехи.

Не винаги е лесна задача да поддържате в ред завидните количества. Но, ако подходите креативно към вашия интериорен дизайн, може да си създадете дрешник за чудо и приказ.

Гардероб или цяла стая

Гардеробът е класическият вариант за поместване на дрехите. Въпреки големите си размери той не винаги е способен да посрещне непрекъснато нарастващите нужди на семейството. При всички случаи е много по-удобно да не се ограничавате от малки мебели.

Миниатюрните жилищни пространства обикновено поставят непреодолими препятствия пред стремежите на всяка дама да пренесе магазините у дома. Парите, които бихте вложили в гардероб, могат да бъдат употребени за много по–практична цел.

Килерът не е само за компоти

Обособете килера или някоя малка стая за дрешник. Разположете по протежение на стените и по възможност на няколко етажа, рафтове и щендери. Това ще ви позволи да съберете голямо количество дрехи, аксесоари и обувки. Друго преимущество е, че всичко е на показ. Така ще поддържате стриктен ред и ще избирате лесно, точно каквото ви трябва.

Място за сядане

Ако пространството го позволява, ще се чувствате изключително комфортно, разполагайки малка маса със стол за гримове и аксесоари. Всяка дама знае, че без тях тоалетът не е завършен. И броят им не може да бъде подценяван при наличието на богат гардероб.

Огледалце, огледалце…

Огледало в цял ръст е абсолютно задължително. Не може да не се допитате до подобен съветник, как изглеждате. Ако е подвижно, още по–добре. Впоследствие ще оцените удобството.

Осветление

Погрижете се да получавате достатъчно светлина, ако в помещението няма възможност за естествен източник. Още повече, ако ще го използвате за гримиране, слабата светлина може да ви изиграе лоша шега. Имайте предвид, че изкуственото осветление изисква далеч по–силни тонове от дневната светлина. Не прекалявайте, ако не искате да изглеждате твърде гримирани, вместо леко подчертаване на ежедневната красота.

Комфорт за ходилата

Ако във вашия апартамент властват дървените подове и плочите, осигурете си мека и пухкава настилка поне тук. Това е изключително важно, за да се чувствате уютно и комфортно. Ще й се насладите, прекарвайки боси дълги минути (или часове) в избора на тоалет. Погрижете се за отоплението. Никак не е приятно да прибързвате притиснати от студа.

Услуги за интериорен дизайн от Чолаков – Гонгалов

Top