Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > В какво се състоят услугите с мини багер и колко ще ви струват?

В какво се състоят услугите с мини багер и колко ще ви струват?

багер

Като изключително гъвкави и особено полезни в строителния сектор се разглеждат мини багерите. Услугите, които се предлагат с тях са широкоразпространени що се отнася именно до осигуряването на отлични условия за работа, повишаване рентабилността и ефективността от прилагането на такъв тип мерки, които са водещи за редица сектори, при които има нужда от провеждане на изкопни мероприятия. Но с какво се характеризират този тип услуги с мини багер цени, условия за наемане, гаранции за качество и срокове за изпълнение? Предстои да ви запознаем с важна информация, която се отнася именно до този тип дейности.

Приложение на услугите с мини багер

За онези от вас, които тепърва навлизат в сферата на строително-ремонтните дейности е ясно, че не е оправдано да се инвестира в скъпа техника. По-ефективно и рентабилно е да се използва наемна техника, тъй като това безспорно би спестило доста средства. Освен това имайте предвид, че освен пари спестявате и куп грижи, които са отнасят до поддръжка на техниката, наемане на специалисти за управление както и заплащане на съответните дължими такси и застраховки.

Привилегия е да наемете такъв мини багер, тъй като тази на пръв поглед минималистична техника има съществен ресурс от възможности за осигуряване на много добри условия за работа що се отнася до:

 • Извършване на изкопни дейности в труднодостъпни места;
 • Заравняване на терени;
 • Запълване на изкопи;
 • Извършване на изкопи за канали и полагане на водопроводни тръби;
 • Изграждане на септични ями и други.

Това са особено компактни съоръжения, на които можете да разчитате що се отнася именно до експедитивно извършване на редица дейности, които са свързани с мероприятията в един строителен обект. Независимо от естеството на строителните работи то с такъв тип техника наистина можете да разчитате на отлични условия, които са приоритетни за изпълнението на поставените ви задачи.

Какво получавате и какво пестите от наема на услуги с мини багер?

мини багер

Преди всичко това е доста евтина услуга. Като се има предвид това, че всъщност става въпрос за дейности, които са свързани с осигуряването на техника за конкретен етап от строително ремонтните дейности е добре да подчертаем, че няма никакъв смисъл от това да закупувате машината. Инвестирането в такива определено се оказва скъпо решение и то не само от гледна точка на това, че става въпрос за багери, чиито цени са високи. Реално имате допълнителни разходи, които също следва да поемете що се отнася именно до това да бъдат поддържани в изрядно техническо състояние машините.

Това, което получавате от наема на такъв тип техника са:

 • Професионално обслужване;
 • Точно и коректно изпълнение на поставените ви задачи;
 • Бързина и експедитивност;
 • Приемлива цена;
 • Не се ангажирате с разходи като заплата на оператор, застраховки, ремонти, съхраняване на техниката и други.

Определящо е, че можете да се възползвате от наем на мини багер предвид това, че наемната цена се определя строго индивидуално съобразно вашите предпочитания и приоритети. Разбира се, когато имате изградени отношения с конкретна фирма, предоставяща такива услуги то можете да се възползвате от определени преференции.  

Как да изберете подходящ багер?

Като цяло багерите, които извършват изкопни услуги се избира съобразно капацитета и натовареността, на която ще бъдат подложени. С оглед на това да се възползвате от коректни оферти и качествена услуга си струва да се вземат под внимание всички онези фактори, които са решаващи за добре свършената работа.

Изборът реално зависи от:

 • Типа на изкопите, които желаете да бъдат направени;
 • Интензитет на натовареност на машината;
 • Мощност и капацитет;
 • Цена на услугата и други.

Много са привилегиите, от които бихте могли да се възползвате и точно предвид това ви каним да се запознаете с автопарка на Izkopniuslugi, които ще ви предоставят професионално изпълнение и качество на услугата.

Top