Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Како бихте си избрали от антикварен магазин

Како бихте си избрали от антикварен магазин

антики

Колекция от подбрани старинни предмети за обзавеждане и декорация предлагат от Антик Бутик. Представяме ви антикварен магазин, който не щади усилия за открие автентични ретро, винтидж или барокови мебели, декорация в английски стил и много други ценни предмети, които ще допринесат за изключително уютната обстановка във всяко едно помещение. Старинните предмети имат висока стойност. Те са инвестиция, която е напълно оправдана, той като вместо да бъде намалявана тяхната цена при използване и експлоатация то тук се забелязва точно обратна закономерност. Колкото по-стари са предметите то толкова по-стойностни са и толкова по-голям интерес предизвикват.

Какви предмети купуват клиенти от антикварен магазин

Не е правилно да приемате този тип търговски обекти като място, в което  са събрани куп вехтории. В асортимента на магазин Антик Бутик ще откриете изтънчени изделия, създадени от изкусни майстори, а това със сигурност е показателно защо цените на предлаганите стоки са много по-високи.

Интерес предизвикват предмети, които са приспособими както в дома, така в офиси, ресторанти, директорски кабинети, рецепции на хотели и други. Сред тях са:

 • Автентични кресла в бароков стил;
 • Часовници;
 • Витрини;
 • Лампиони;
 • Настолни лампи;
 • Картини;
 • Канапета;
 • Бюра;
 • Старинни вази;
 • Порцеланови сервизи за чай и хранене;
 • Трапезни маси и столове.

Изключително красиви, изискани и стилни решения, които са изцяло изработвани ръчно. А това определено има защо да ги нарежда сред специалните продукти, на които можете да разчитате за да внесете част от историята в интериора си.

Запазете духа на времето

мебели

Почитателите и ценителите на античните предмети могат да се възползват от предложенията на антикварния магазин. Със сигурност тук ще откриете уникални предмети, с които ще се потопите в света на историята и време, което е известно със своя характер, особености, навици.

Качествени продукти, набирани чрез директен внос от цяла Европа са на разположение на онези от вас, които ценят автентичните мебели, декорация, съдове за хранене и други. Всичко, което ще откриете тук е уникално и единствено по рода си, идващо от различни епохи, при които модерното е в съвсем различен от съвременния стил.

Най-хубавото е, че тези удивителни изделия, които съвсем основателно можем да наречем произведения на изкуството са приспособими и лесно адаптивни в съвременно обзаведени пространства. Те се превръщат в ключов акцент, който с неповторимостта си ще осигури на вашия дом, офис или кабинет точно онзи ефект, който винаги сте искали да постигнете. Интересни уникални предмети и дизайнерски мебели с автентична стойност са на клик разстояние от вас в специализирания антикварен магазин. Пожелайте ги и те ще бъдат ваши още днес!

Top