Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Унисекс ароматите на Jo Malone, които размиват границите на въображението

Унисекс ароматите на Jo Malone, които размиват границите на въображението

Унисекс парфюмерията е известна и характерна със своята притегателност и вълнуващата селекция на ароматите в съдържанието. Разбира се, това е съвсем естествено – все пак крайната цел е да се създаде парфюм, който еднакво много да се хареса както на дамите, така и на господата.

Една от марките, които специализират в производството на унисекс парфюми, е британският бранд Jo Malone. В днешната статия ще ви запознаем именно с него, както и ще спрем вниманието си на някои от добрите унисекс попадения, носещи неговото име.

Orange Blossom на Jo Malone е добре известен парфюмен унисекс шедьовър

Може би един от най-популярните парфюми на марката е именно този – добива изключителна популярност, когато Кейт Мидълтън го включва към селекцията си от най-любими за носене аромати.

Това унисекс очарование блести със завидна елегантност на изпълнението – в състава му откриваме някои от най-нежните и изтънчени парфюмни акорди.

Връхните нотки стартират ударно с вълна от свежест, дължаща се на акордите от мандарина. В сърцевината, както подсказва и самото име на композицията, се натъкваме на присъствието на главния герой в съдържанието – портокаловите цветчета. Компания им правят още и люлякът и водната линия. В базата на аромата пък се радваме на присъствието на ириса и ветивера, които добавят към съдържанието нотки на сладост и завидна дълготрайност.

English Oak & Hazelnut е другият добре популярен унисекс парфюм на марката Jo Malone

Говорейки за унисекс парфюми, няма как да не спрем и почетно внимание на English Oak & Hazelnut – аромат на Jo Malone, който с лекота би могъл да се превърне в категоричен ваш бъдещ любимец.

Суперлативите за аромата, разбира се, дължим на вълнуващото му съдържание – във връхните нотки ни омайва присъствието на лешник – ядковите акорди успешно причисляват аромата към гурме парфюмите. Благодарение на тази съставка и есенцията получава дистинктивното си наименование. В сърцевината на благоуханната композиция ни радва присъствието на кедър, който пък допринася с уханието на дървесни нотки, придаващи характерния земен аромат на парфюма. Основата пък е изградена благодарение на наличието на дъб – с увереност бихме казали, че цялостната парфюмна концепция залага на идеята за трайност и интензивност на съставките.

С увереност споделяме, че парфюмите на марката Jo Malone са сред най-търсените и успешни ароматни продукти в световен мащаб. Ако сте в търсене на следващия си вълнуващ унисекс парфюм, то категорично сте попаднали на правилното място – сигурни сме, че веднъж щом доловите прекрасните акорди в съдържанието на парфюмите на марката, завинаги ще останете нейни верни почитатели и привърженици.

Top