Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Как бързо и лесно да обзаведем спалнята?

Как бързо и лесно да обзаведем спалнята?

спален комплект

Ако не разполагате с достатъчно време да обикаляте магазините и да търсите нови мебели, ви препоръчваме да ги купите онлайн. Така много по-бързо ще откриете хубаво обзавеждане на разумни цени. Едни от най-предпочитаните модели ви очакват в каталога на https://venus.bg/спални-комплекти-с-матрак. Мебелите са много внимателно и професионално съчетани, за да получите най-доброто и да може да ги използвате на момента. С една покупка обзавеждате любимата си стая за почивка и създавате интериора който винаги сте си представяли.

Какви са предимствата на спалните комплекти с матрак?

Ако искате да купите хубаво и качествено обзавеждане ви предлагаме да разгледате готови да спални комплекти с матрак. Те се отличават от останалите мебели по това, че се изработват на модулен принцип и изглеждат перфектно разположени в помещението. Няма да губите време да търсите нещата поотделно и да давате излишни пари, след като може да се сдобиете с тях изгодно онлайн.

Спалните комплекти с матрак ви предлагат голямо и комфортно легло, гардероб и нощни шкафчета. При желание може да допълните обзавеждането с подходящ скрин. Разгледайте моделите в интернет страницата и се запознайте с техните характеристики и размери. Така много лесно и бързо ще определите кой вариант е подходящ за интериора на вашия дом. Един от основните плюсове на това обзавеждане е наличието на матрак, благодарение на който веднага може да използвате мебелите и да се настаните. Конфигурациите са разнообразни, има такива с по-големи и обемни гардероби както и семпли двукрилни и трикрилни варианти. От магазин Venus.bg ще ви представят следния модел. Спален комплект с матрак 160/200 см – Arman – Дъб пиемона/Графит/Карбон мат:

мебели за спалня
  • комплект „Arman“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което включва легло с тапицирана табла;
  • две нощни шкафчета и четирикрилен гардероб с чекмеджета;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и подматрачно пространство;
  • една от вратите на гардероба е с огледало, а другата с модерен акцент и пуш бутон;
  • към спалния комплекта може да поръчате скрин, който има вратичка с пуш бутон и три чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне.

Цялостно обзавеждане, което ще ви осигури пълен релакс и спокойствие, когато си почивате и се приготвяте за излизане.

Добре ли е да разполагаме със скрин в спалнята?

Тази мебел е предпочитана от клиентите, защото създава допълнително място за подредба на дрехи. Обикновено скринът се състои от няколко обемни чекмеджета, които имат механизъм за плавно и безшумно отваряне и затваряне. Тъй като самата мебел не е висока, спокойно може да използвате големия плот като поставка за телевизор или като тоалетка. Скринът ви дава много възможности и в същото време визуално балансира интериора и го прави по-уютен.

Top