Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Какви критерии да ползваме щом търсим мебели за детската в комплект

Какви критерии да ползваме щом търсим мебели за детската в комплект

обзавеждане марти

За да зарадвате истински детето си може да промените обзавеждането в детската стая като изберете нещо ново и красиво, което ще му допадне. Най-добър интериор бихте постигнали, ако предпочетете готовите комплекти за детска стая. Чрез тях имате шанс да обзаведете качествено с по-малко средства. Виж тук новите модели, които представя онлайн магазин Venus.bg. Търговецът е подбрал за вас комбинации от различни производители, за да имате максимално голям избор. Редно е да спазвате определени критерии за подбор на които ще се спрем по-детайлно днес.

Ключови стъпки в избора на комплект за детска стая

Независимо, че половината работа вече е свършена от производителя който е комбинирал мебелите, за вас остава също толкова отговорната част. Вижте тук различните дизайни. Започнете от подходящите размери. Дори да ви се иска да купите комплект за детска стая включващ много и разнообразни елементи, трябва да сте сигурни, че те ще се съберат в помещението. Вижте тук моделите и точните размери. Не пренебрегвайте свободното пространство за игри и забавления. Дизайнът на артикулите също е от значение, тъй като детето ще прекарва в стаята си много време и заобикалящата го среда трябва да му харесва напълно. Непременно вижте тук актуалните оферти.

Много от моделите са направени в ярки и свежи тонове, които създават радост и добро настроение на най-малките. При положение, че вече имате ученик, купете комплект в който са добавени бюро и шкафове. Вижте тук подобни предложения. Venus.bg ви представя – Детско модулно обзавеждане NORTON 2 90/200, MDF профил / дъб сонома – вижте тук характеристиките:

обзавеждане нортън
  • Комплект за детско/юношеска стая „NORTON 2“ – комбинира елементи от колекция мебели;
  •  Включва – легло с плътен гръб, подматрачна рамка и две чекмеджета, подходящо за матрак  с р-ри: 90/200 см.;
  • Бюро с вратичка и чекмедже, ъглов гардероб с две врати, шкаф-етажерка с рафтове и чекмеджета и четири полици с рафтове.

Стилен и адаптивен комплект за детска стая в който не е пропуснато нищо важно за спокойното ежедневие на детето.

От какво значение са материалите за изработка

Отделните мебели включени в комплекта трябва да бъдат безопасни, за да се използват спокойно от децата. Освен това е нужно да притежават определена здравина и устойчивост. За целта препоръчваме мебелите изработени от MDF и ПДЧ плоскости. В момента те са най-доброто което ще откриете в търговската мрежа. Поддържат се много лесно и имат редица преимущества пред естествената дървесина. Не е за пренебрегване фактът, че цената им е значително по-ниска, без това да е за сметка на качеството. Вижте тук актуалните предложения.

Top