Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Какъв дизайн мебели да разположим в спалнята?

Какъв дизайн мебели да разположим в спалнята?

комплект за спалня с матрак

Вероятно осъзнавате колко е важно да създадете уютна и комфортна обстановка в спалнята. Тази стая ви служи не само за да спите в нея, но също така да си почивате на спокойствие, да се приготвяте за излизане и да съхранявате дрехи и вещи. Мебелите, които ще изберете, трябва да предлагат необходимия комфорт и да ви допадат като дизайн. Днес потребителите се насочват към съвременните спални комплекти с матрак Венус, защото им предлагат всичко нужно в една поръчка. Така обзавеждането излиза и по-евтино като стойност, за да спестите от предвидения бюджет.

Какъв дизайн спален комплект да изберем онлайн?

Ако искате да купите подобно обзавеждане ще се изненадате, че разнообразието от модели и стилове е наистина огромно. Има артикули за всеки вкус, а най-хубавото е, че получавате като бонус и матрак. Той е скъпа и ценна вещ, която задължително трябва да имате, за да използвате леглото. Матракът е и доста скъп, а в случая търговецът ви го предоставя заедно за спалния комплект. Препоръчваме ви да се насочите към по-съвременен дизайн при който мебелите изглеждат наистина модерно и включват различни удобства. Може да изберете такъв с гардероб с плъзгащи врати и огледала или LED осветление.

Ако купите съвременно обзавеждане ще се радвате и на механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове. По този начин обстановката в спалнята ще бъде много по-релаксираща и комфортна. Важно е да откриете спален комплект с матрак, чийто размери подхождат на помещението. Измерете свободното пространство и се старайте всичко да е балансирано и да има достатъчно пространство за преминаване. От магазин Венус ще дадат един конкретен пример. Спален комплект с матрак 160/200 см – Arman – Дъб пиемона/Графит/Карбон мат:

мебели за спалня
  • комплект „Arman“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което включва легло с матрак и тапицирана табла;
  • две нощни шкафчета и четирикрилен гардероб с чекмеджета;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и подматрачно пространство;
  • една от вратите на гардероба е с огледало, а другата с модерен акцент и пуш бутон;
  • към спалния комплект може да поръчате скрин, който има вратичка с пуш бутон и три чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне.

Красиви мебели подходящи за интериора на модерната и функционална спалня.

Защо да пазаруваме обзавеждането онлайн?

Днес в търговската мрежа ще намерите много качествени и хубаво конструирани мебели. Най-изгодните предложения обаче са тези в специализираните интернет сайтове. Освен че се предлага огромно разнообразие от дизайни и размери, ще може да ги разгледате и на спокойствие. Не се съобразявате с работно време и други условности, не ходите никъде затова пазаруването по интернет е предпочитано от всеки потребител. Цените са много по-разумни, а често търговецът ви предлага и безплатна доставка.

Top