Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Добро самочувствие на достъпна цена – осигурете си го с естетичен център Мирабел Бургас

Добро самочувствие на достъпна цена – осигурете си го с естетичен център Мирабел Бургас

премахване на татуировки

Всяка жена търси дълготраен, лесен и безопасен начин за да се отърве от окосмяването. Пред последните години все повече почитатели на иновативните методи преминаха от алтернативното бръснене и ползване а кола маска към по-щадящите кожата способи като лазерната епилация. И ако в началото на появата си в козметичните центрове цената на тези услуги бе доста висока то днес нещата не стоят точно така. Днес не просто има конкуренция между стойността на услугата, но и прилагането ѝ в по-модернизирани и утвърдени центрове за естетични процедури както още по-ефективна апаратура, която се ръководи от лекари дерматолози. Ето защо твърдението, че лазерната епилация е от най-безболезнените, ефективни, здравословни и дълготрайни методи за отстраняване на окосмяването си има своето обяснение.

Мирабел Бургас със специални оферти за лазерна епилация

Лазерната епилация е най-популярния иновативен метод, който показва невероятно добри резултати в борбата с отстраняването на космите. Мечтаната гладка  и нежна кожа е реалност и то на много добра цена.  В естетичен център Мирабел не просто получавате експертно професионално отношение, а и най-добри за лазерна епилация Бургас цени.

Самата лазерна епилация представлява метод за перманентни резултати, при които се използва лазер. Разликата с останалите популярни способи за третиране на кожата с цел премахване на космите тук е важно да отбележим, че ефекта от всяка една терапия е оптимално дълготраен. Технологията наистина е от най-иновативните, които се прилагат и при следване на насоките на лекарите дерматолози то има 90 % шанс да се отървете веднъж завинаги от досадните косми и ежедневната ангажираност към тяхното премахване.

В сайта на Мирабел Бургас много точно е описана самата технология, с която лазерната процедура третира космения фоликул. С помощта на SHR подход и голямото количество светлинна енергия се нагрява фоликула като по този начин се унищожава и забавя растежа на косъма. Унищожаването на космите е изключително безобидно и безопасно, тъй като освен космения фоликул тъканите около тях остават незасегнати. Приоритетите на SHR лазерната технология, прилагана от Мирабел Бургас се класифицират в:

лазерна епилация
 • Много добра цена за услугата;
 • Високата ефективност и видими резултати още след първата процедура;
 • Приложимост независимо от типа и цвета на окосмяването;
 • Напълно безопасно;
 • Безболезнено;
 • Отлични, дълготрайни резултати;
 • Модерната апаратура разполага с разнообразни накрайници за достигане дори на труднодостъпни зони и тяхното манипулиране.

В зависимост от начина на повлияване на окосмяването дерматолозите от Мирабел Бургас съветват да бъдат извършени определен брой процедури за да бъдат резултатите оптимални и още по-дълготрайни. Цените на една процедура както и пакет от 6, които се приемат за оптимални и резултати са достъпни на сайта на естетичен център  Мирабел.

Естетичен център Мирабел – инвестирайте в доказано безопасни разкрасяващи процедури

Със сигурност много хора осъзнаха, че много по-ефективно и безопасно е да се възползват от специализираните дерматологични клиники, в които са под наблюдението на лекари дерматолози отколкото да се подлагат на съмнителни терапии в козметичните салони. Това  е причината напоследък да се наблюдава такова преориентиране от страна на клиентите, които в Мирабел естетичен център Бургас са пациенти, независимо дали се подлагат на разкрасителни естетични процедури или търсят решение за дерматологичните си проблеми.

Естетичния център разполага със специализирани кабинети, които са модерно оборудвани с най-високотехнологична апаратура, която подпомага лечението на редица кожни проблеми като:

 • Разширени вени;
 • Гъбички по ноктите на ръцете и краката;
 • Кожна биопсия;
 • Лечение на акне и други кожни болести;
 • Разноцветни лишеи;
 • Микрози и много други.

И тъй като е естетичен в центъра се предлагат множество иновативни терапии за обезкосмяване, подмладяване, поставяне на хиалуронови филъри, химичен пилинг и много други грижещи се за вашето добро самочувствие професионални процедури. Цените са достъпни, а индивидуалния подход гарантира удивителни положителни резултати, които ще надхвърлят очакванията ви.

Top