Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Най-добрите бойлери не са тези на ниски цени, а с оптимално ниво на безопасност и защита

Най-добрите бойлери не са тези на ниски цени, а с оптимално ниво на безопасност и защита

нов бойлер

Много от нас се пита дал да инвестират в по-скъп или по-евтин бойлер. Определено повечето клиенти признават, че са склонни да купят по-евтин вариант, защото в крайна сметка уредите непрекъснато се подобряват в технологично отношение и смяната им на определен интервал от време е неизбежна. Няма как един бойлер да се ползва цял живот, тъй като както виждаме производителите предлагат все по-иновативни и икономични модели както и такива, които много по-безопасни. За да направим правилен избор не са определящи само добрите и изгодни за бойлери цени, а също така и техните качествени показатели.

Кой е идеалния вариант

Мнозина са наясно, че колкото по-скоро произведен то толкова по-иновативен и на по-висока цена ще бъде бойлера им. Но идеята е наистина домакинството да си осигури удачен вариант, с който топлата вода ще бъде в изобилие и няма да се налага да се чака с часове за да можете да влезете в банята за топъл освежаващ душ. Едни от най-добрите решения, които се предлагат днес са на пазара са за бойлери на сносни цени, но с доста функционални и приемливи качества като:

бойлер
  • Има възможност за прилагане на алтернативни източници на енергия от рода на термопомпи, соларни колектори, газови или пелетни котли и други;
  • Серпентините са изработени от неръждаема стомана, което на практика удължава живота на бойлера;
  • Енергоспестяващи – с минимален разход на енергия бойлера загрява водата за много кратък интервал от време;
  • С оптимална шестстепенна защита, което прави новите бойлери едни от най-безопасните за използване.

Няма как да инвестирате по-малко в уред с такава огромна значимост за вашите нужди. Цената гарантира не само ефективно ползване, а също така и пълна безопасност. Има защо да вложите в бойлер, предлаган на по-висока цена, тъй като това са и уредите, които са с дълъг гаранционен срок и експлоатационни показатели.

Top