Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Как правилно да се грижите за косата и скалпа?

Как правилно да се грижите за косата и скалпа?

коса

Козметиката за коса е необходимо да бъде избирана по строги критерии. Както се грижите за кожата на лицето и тялото то не по-малко значими са грижите, които полагате за скалпа и косата си. на пазара се предлагат всякакви видове измиващи продукти за коса, но напоследък се наблюдава доста висок интерес към медицинските шампоани, които гарантират не само чистота и блясък, но също така подпомагат оздравяване от корена до върха на косъма. Добре познати за потребителите са серията продукти на Ревалид. Когато се говори за качество и ефективна грижа определено си струва инвестиране в цена на шампоан ревалид. Продуктите заслужават всеки вложен лев предвид отличната клинична поносимост, ефективност и дълготраен ефект.

Безкомпромисно швейцарско качество

Серията Ревалид е сред популярните медицински продукти за здрава и красива коса, които са добре познати на потребителите. Акцента на действието, което осигуряват шампоаните е насочено към заздравяване, устойчивост, намаляване на косопада и други дерматологични проблеми, които са свързани със здравето на скалпа и косата.

За ежедневна грижа, за специфични състояния, за цялото семейство – гамата швейцарски медицински шампоани предоставят широк обхват от решения, които са в готовност да подпомогнат състоянието на косата, независимо от нейната възраст, условия, на които е подложена и здравословни проблеми. Създадената през 1992 година марка бързо успява да се утвърди на пазара като един от ефективните медицински продукти, гарантиращи цялостни решения за здравето на косата. Научни експертизи, дългогодишен опит и изследвания са в основата на създаването на новаторски подход за чистота, комфорт, отлично самочувствие дори при индивиди, при които се наблюдава загуба на коса. Прилагането на продуктите се отнасят до:

 • Подпомагане растежа на косата;
 • Намаляване на раздразненията по скалпа;
 • Овладяване на симптоми при пърхот, себорея и други;
 • Почистване в дълбочина, придаващо блясък и живот на косата;
 • Поддържане на оптимално количество косъмчета на кв.см. площ.

Не е важно само кожата и тялото ви да се чувстват добре. Необходимо е да се погрижите за здравето на косатата си, тъй като това е явен стимул за осигуряване на перфектни условия за вашето добро самочувствие.

Серия продукти за НЕГО

Мъжкия скалп е доста по-деликатен от този на жените. Независимо, че дамите подлагат косата си на сериозни изпитания то при тях устойчивостта е на много високо ниво. Причините се дължат на хормоните, които имат пряка връзка със състоянието на косата,  а това е сериозен аргумент за мъжете да потърсят максимално качествено и сигурно решение, благодарение на което да се радват на красива и здрава коса максимално дълго във времето.

Съществените проблеми, които се наблюдават при мъжете са:

 • Пърхот;
 • Себероя;
 • Дерматити;
 • Старчески косопад;
 • Бързо остаряване на косата;
 • Загуба на цвят и други.

От Ревалид разработват ефективни решения, които допринасят за значително благоприятни промени, които се грижат за мъжкото самочувствие. Активната съставка SantEnergy в шампоана против косопад има директно стимулиращо действие върху стволовите клетки и космения фоликул. Посредством ежедневно използване на продукта си осигурявате безпрецедентно укрепване и предпазване на скалпа, хидратация и сила на косъма от корена до върха. Приоритетно е, е шампоана не съдържа парабени, силикон и сулфати, което на практика означава хипоалергенен състав с отлична поносимост и ефективност.

Anti-Aging шампоан за добро самочувствие

шампоан

Както кожата така и косата е подложена на стареене. Основните признаци са загуба на коса, слаба, изтънена, лишена от живот и блясък структура. Безспорен факт разбира се е и обезцветяването, което е показателно, че трябва да вземете нещата в свои ръце. Продукта Anti-Aging е с изключителни качества. Цената му е достъпна, а антиоксидантите му свойства предпазват скалпа от преждевременно стареене. Ключови наблюдения, които се установяват при редовна употреба са:

 • Подобряване жизнеността на косата;
 • Намаляване на сивите оттенъци;
 • Сгъстяване;
 • Придава обем;
 • Косата изглежда буйна и красива.

Ако търсите ефективно решение на изгодна цена със сигурност шампоани Ревалид ще ви го осигурят.

Top