Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Бебешки легла от Арена – качествени, здрави, безопасни

Бебешки легла от Арена – качествени, здрави, безопасни

Сгъваема кошара

Бебешките кошари и креватчета се делят на различни видове, съобразно това от какви материали са изработени, как са стилизирани и до каква възраст на детето могат да бъдат използвани. Ако се нуждаете от бебешко легло за да обзаведете детската стая на бебето е време да се запознаете с видовото многообразие, което днес ни предоставят от Мебели Арена. В онлайн магазина наистина ви очакват невероятни идеи и решения, с които да осигурите спокойствие и безопасност на вашето безценно съкровище.

Видове бебешки легла от Арена.БГ

Да изберете идеалното бебешко легло от онлайн каталога на мебели Арена не е толкова трудно. Но за да улесним избора ви сега ще представим едни от най-добрите модели, с които можете да получите пълен пакет от удобства. А за всеки родител е повече от важно избраното бебешкo леглo на мебели арена .бг да гарантира сладки и приказни сънища на мъниците.

Видове бебешки креватчета се категоризират в следните модели:

 Детска кошара
  • Бебешко кошче

Много симпатично и сладурско решение, в което ще имате възможността да полюшвате бебето докато заспи. Така ръцете ви ще си почиват и няма да се налага да приспивате бебето на ръце с непрекъснато клатене и подрусване. Имайте предвид, че тези бебешки кошчета са вариант, който можете да ползвате едва до 6-7 месечна възраст на бебето, защото след това стават доста опасни за ползване;

  • Туристическа кошара

Това са изключително компактни и модерни модели, които все повече родители предпочитат, тъй като много леки, удобни и могат да се пренасят сгънати на пакет. Винаги, когато сте на път можете да ползвате личната кошара на бебето;

  • Дървена класическа кошара

Мебели Арена.БГ предлага на своите клиенти богата гама от такива легла, които са изключително практични и функционални, защото разполагат  чекмеджета за подредба на дрешки.

За да бъде стаята на вашето бебе обзаведена пълноценно сега е момента да се запознаете с моделите, които ви очакват в онлайн магазин мебели арена . бг.

Top