Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Изберете скрин за спалнята – незаменим и безценен

Изберете скрин за спалнята – незаменим и безценен

шкаф

Когато планирате как да бъде мебелирана спалнята ви, основно мислите за големите артикули – като легло и гардероб. Има обаче една мебел, която ще направи помещението много по-функционално и практично и това е скринът. Той може да ви изглежда малък и не задължителен за спалнята, но ви уверяваме, че ще побере огромна част от дрехите ви и други вещи. В онлайн магазин venus.bg, имате възможността да откриете голямо разнообразие от красиви и практични съвременни скринове. Все пак да не забравяме, че място където спим е най-подходящо за да поставим мебел с по-компактни размери, но достатъчно функционална.

Как да определим размера на скрина и неговото местоположение в спалнята

В продуктовия каталог на venus, ще откриете модели, които са по-мънички с две до три чекмеджета, както и наистина големи скринове с до шест просторни чекмеджета. За да определите какъв ще бъде най-оптимален за вас, трябва разумно да прецените свободното пространство и позицията, която сте избрали за тази мебел. Не пропускайте момента, че човекът, който стои пред артикула, трябва да може спокойно да отваря чекмеджетата, без това да пречи на преминаването през стаята. Ако имате намерение в него да подреждате бельо и по-дребни дрехи, не е добра идея той да е с много просторни чекмеджета за да не се получава разбъркване на нещата. За това предварително определете какво смятате да съхранявате в него.

Скрин с три чекмеджета и вратичка

Скрин с три чекмеджета и вратичка Калифорния МК9 – Антик/Бяло – 135 см. Модел, препоръчан от venus:

  • Три чекмеджета и вратичка Калифорния МК9“- част е модулно обзавеждане на спалня Калифорния, с плавно затваряне;
  • Артикулът от каталога на venus е изработен от висококачествено ПДЧ 18мм;
  • Стилна комбинация от цветове бяло корпус и лице антик.

Представеният днес модел на venus се отличава с перфектна функционалност, благодарение на комбинацията между чекмеджета и шкаф, което прави тази мебел удобна и практична.

Top