Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Кога е подходящия момент за избор на бебешка количка

Кога е подходящия момент за избор на бебешка количка

бебешка количка

Удоволствие, трепет, предизвикателство, чувство на отговорност преплетено дори със страх от предстоящата среща с човека, който ще промени изцяло живота ви. Така можем да опишем родителството и неизвестностите, които носи срещата с новия член на вашето семейство. След като осъзнаете отговорността, която ви предстои е време да се осъзнаете и да се подготвите за този така важен момент. Подготовката и покупката на основните неща, които са нужни за посрещането на бебето у дома е свързана с доста въпроси. Креватче, дрешки, шишета за хранене, пелени и ред други дребни, но пък важни детайли. А помислихте ли за количка?

Защо е добре да изберете количката преди появата на бебето

Суеверията, че нищо не се купува преди бебето да се роди останаха в миналия век. Съвременните родители предпочитат да бъдат подготвени и след като бебето се роди да не мислят за неща като колички, дрешки, ваничка за къпане и т.нат. Именно затова предварителната подготовка и щурм по бебешките магазини е напълно естествено като явление сред бъдещите родители. Много важен момент е избора на количка. Появата на бебето и запознанството му с околния свят става именно с помощта на возилото. То е практичното решение за да посетите търговски обект, ресторант, да се разходите в парка или квартала, в който живеете. Бебешки колички се предлагат в различни вариации и това до голяма степен е объркващо за родителите.

комбинирана количка

За да вземете правилно решение е добре да се фокусирате върху следните предимства, които предлагат някои модели:

  • Комбиниран кош;
  • Високо ниво на сигурност чрез защитни предпазни колани;
  • Стабилна конструкция;
  • Добра маневреност на колелата;
  • Лесно разглобяване и свиване в компактен размер, който се побира в багажника на колата;
  • Наличие на покривало, предпазващо от студ, дъждобран и чадърче.

Все важни изисквания, но които да отговаря количката на вашето бебе. Изберете я сега и след като бебето се роди можете да бъде готови да покорявате парковете в града и да се наслаждавате на приятни мигове на открито.

Top