Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Домашната идилия си личи по избора ви на трапезна маса

Домашната идилия си личи по избора ви на трапезна маса

Трапезна маса

Общата визия на помещението и предпочитанията на клиентите са в основата на това какъв да бъде дизайна на една трапезна маса. Като неразделна част от обзавеждането на жилищната площ е важно да отбележим, че наистина не са малко специфичните особености, които биха ни затруднили при избирането на една толкова елементарна на пръв поглед мебел. А всъщност се оказва, че не е така, защото трапезната маса е не по-малко важна от леглото, на което спите, дивана, на който си почивате или пък кухнята, в която готвите.

Три важни правила за покупка на маса за трапезария

Да, на масата не спите или пък не правите кой знае какво освен да седнете и да се нахраните. Но това не е повод да се отнесете безотговорно и леко неглиже към нейния подбор. Съществен е приноса на търговците, които представят изтънчени и чудни модели, които биха вдъхновили и най-неопитните да изградят съвършено кътче за домашни срещи и такива с приятели.

А добрите маси ви очакват на https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня. За да сте сигурни, че няма да допуснете грешки е време да се запознаете с правилата за детайлно подбиране на добри и качествени трапезни маси:

маса
  • Стила да е в тон с останалата част от обзавеждането

Дизайнерските разногласия в интериора могат да доведат до сериозен кич. Едната част от мебелите да са в ярки тонове, а други да бъдат в неутрални не е добър подход, който да доведе до хармония и идилия;

  • Размера да е пропорционален, нито прекалено голям или пък малък

Ако имате съмнение, че масата ви ще бъде прекалено малка за интериора в дома ви то е добре да си изберете модел с разтегателен механизъм;

  • Материалите да са подбрани според стила и дизайна на интериора

Естествените ли са преобладаващи или другите със синтетичен привкус? Ето така ще определите какви да са водещите материали, от които да бъде изработена трапезната ви нова маса.

Отговорите и въпросите, които ви вълнуват ви очакват в каталога на Венус. Тук ще откриете и вашето трапезарно, интериорно решение.

Top