Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Елегантността е приоритет при обзавеждането на коридора

Елегантността е приоритет при обзавеждането на коридора

Шкаф

Първата крачка, която правите в дадено жилище наистина може да ви накара да си даде сметка за много неща. До колко домакините са отдадени на дома и реда в него? Дали са естети и държат на дребните детайли? Организирани ли са и до колко е важно за тях дори в коридора да им е приятно и комфортно? Това е специален момент, който може да ви накара с охота да преминете във вътрешността на един такъв дом или пък да бъде причина да пожелаете да си тръгнете на момента. Коридорния интериор и мебелите в него се определят като визитката в един дом, защото всъщност това  е пространството, което посреща и показва гостоприемно отношение.

Важните детайли

За коридора няма как да кажем кой от елементите е с най-голяма значимост, тъй като е логично да има шкаф или етажерка за обувки както и закачалки, за да могат облеклата да бъдат закачени, а не нахвърляни някъде по пода. Най-правилния избор е този, в който има възможност за избиране на цялостно портманто. Това са практични мебели, които имат за цел да комбинират абсолютно всички нужни за коридора мебели като започнете от:

Шкаф за обувки

Пропорционалността на тези мебели не винаги могат да бъдат приспособими в малкия ви коридор. Ето я причината да се изберат такива отделни елементи като шкафче и закачалки, които да се комбинират и да осигурят елегантна организация на вещите и аксесоарите, които се ползват при излизане навън.

Много от клиентите забравят, че освен организационно шкафчетата и закачалките имат за цел да създадат ефектна и гостоприемна визия. Препоръчваме ви да се запознаете с новостите на пазара и едва тогава да купувате. Прибързаните решения няма да могат да създадат визитката на вашия дом такава какво сте я пожелали, което показва отговорност и ангажираност при обзавеждането още от коридорната зона.

Top