Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Как да изберете качествена трапезна маса на достъпна цена

Как да изберете качествена трапезна маса на достъпна цена

маса

Клиентите търсят качествени трапезни маси, които да са здрави и стабилни. Това обаче не означава, че е малък процента на онези от тях, за които цената не е водеща. Специфичното при покупката на каквато и да било мебел е това, че винаги изхождаме от това какво можем да си позволим според икономическото си състояние и налични финанси. Точно поради това днес ще разгледаме няколко насоки за намиране на изгодни за трапезни маси цени. Често ниската цена е равносилна на компромис, но днешната ни стратегия е да се фокусираме върху такива тенденции, които са перфектното съотношение между цена и качество.

От какво зависят цените

Паралелно с търсеното качество се фокусираме и върху онези модели, които са евтини т.е. цените им са достъпни. Как се търси добра, адаптивна и на ниска цена маса? Това се питат все повече клиенти, които изпитват трудности за избиране на оптимално ефективната за нуждите и джоба им мебел.

Накратко ще представим стратегията, която можете да приложите като ви гарантираме, че не просто ще бъдете удовлетворени от финансовата страна на нещата, но и от това, че обзавеждането за трапезария ще покрие вашите високи претенции по отношение на издръжливост и качество на самата мебел:

Трапезна маса
  • Обърнете внимание на размера и формата

Стандартните квадратни и правоъгълни маси с адаптивни размери, които се приемат като универсални решения са едни от най-евтините като цени маси. Няма спор, че една бяла от ЛПДЧ маса би била идеалния вариант особено при цена от стотина лева;

  • Материалите

Както вече споменахме ПДЧ, ЛПДЧ както и МДФ са едни от масово ползваните материали, с които можете да бъдете сигурни, че ще издържат достатъчно дълго във времето, а цената им е толкова достъпна, че няма да я усетите като семеен разход;

  • Търговеца

Тук също има смисъл да се съсредоточите върху търговци, които са от години на пазара и могат да си позволят минимални надценки. А това безспорно ще осигури ниски оферти за най-качествените трапезни маси.

Потърсете новата си трапезна маса в онлайн магазин Венус – доверете се на опита и доказания професионализъм.

Top