Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да открием перфектната кухненска маса

Как да открием перфектната кухненска маса

маса за трапезария

Помещението в което се събираме за да се храним е важно и съответно трябва да бъде внимателно обзаведено с модерни и качествени мебели. Всеки дребен детайл оказва влияние върху комфорта ни и поради тази причина артикулите е добре да бъдат здрави, качествено изработени и с красив дизайн. За кухнята може би най-важната мебел е масата за хранене, която непременно трябва да е достатъчно голяма и комфортна за настаняване на цялото семейство. Венус разтегателни кухненски маси са перфектна опция, защото допълнителната функция ги прави много практични и предпочитани от семействата, които обичат да посрещат често гости.

Важен ли е материалът от който е направена кухненската маса

Производителите са се опитали да обхванат множеството клиентски вкусове и затова може да намерите модерни кухненски маси изработени от различни материали. Това е сигурна предпоставка, че всеки ще откриете подходяща мебел, която да комбинирате с интериора в своето жилище. Материалите които се открояват като най-желани са –  дървото, MDF и ПДЧ плоскостите, стъкло гранит или метал. Всеки един от тези материали има своите положителни характеристики и би се вписал в различен стил обзавеждане. Например дървото и MDF-а са подходящи за по класическия интериор, докато стъклото и металът са характерни за модерната визия към която се стремят част от клиентите. Магазин Венус ви представя характеристиките на един от новите си модели, прецизно изработен и с много интересен дизайн. Правоъгълна разтегателна кухненска маса Vector – Дъб артисан / Графит:

разтегателна трапезна маса
  • „Vector“ е разтегателна мебел, подходяща за обзавеждането на Вашата трапезария или всекидневна;
  • Тя притежава правоъгълен плот със заоблени ъгли и интересна основа с нестандартна форма на трапец;
  • За изработката ѝ е използван ПДЧ материал с висококачествено маламиново покритие, което е устойчиво на драскотини и лесно за почистване;
  • Ако искате да разполагате с повече място, бързо и лесно може да разтегнете „Vector“ с помощта на удобния разтегателен механизъм и допълнителната плоскост, скрита в долната част;
  • По този начин ще увеличите дължината до 160 см, за да си осигурите по-голямо удобство или да посрещнете гости.

Разтегателният артикул впечатлява с перфектен дизайн и изработка. Различната визия ще направи атмосферата много уютна и елегантна.

Лесно ли е да съчетаем кухненската маса със столовете

Тези два артикула задължително трябва да си подхождат, за да създадете красива обстановка с хармонично подбрани мебели. Ако поръчате кухненска маса с модерна визия, то заложете и на такива столове, които ще я допълнят и ще ѝ подхождат като стил. Препоръчваме ви тапицираните, защото са по-комфортни и може да престоите на тях по-дълго време, без да изпитате никакви схващания и дискомфорт. Ако сте избрали разтегателна мебел купете и допълнителни столове.

Top