Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Kanaltehnik винаги на разположение при неволи с каналите

Kanaltehnik винаги на разположение при неволи с каналите

запушена тоалетна

Пакостите на децата наистина могат да ни създадат сериозни битови главоболия. И ако си мислите, че счупената ваза е проблем то си представете как ще реагирате ако пластмасова играчка попадне в канала или пък тоалетната чиния. Ужаса, който можете да изпитате напълно обясним, защото неволите, които ви очакват хич не са за подценяване. А каналите са от домашните ангажименти, нуждаещи от сериозно почистване, профилактика и дезинфекция. Така чистия канал ще гарантира бързо отводнява е отичане на мръсната вода. Е, но когато има в сифона на банята част или пък напъхана цяла играчка как да процедирате? Невъзможно е да оставите твърдия предмет там, защото това ще доведе до наводнение на дома ви. Следва продължението на днешната ни публикация, в което ще ви разкажем как да се справите със запушените канали, независимо от причинителя на аварията.

Нужна ли е професионална намеса

Със сигурност това е въпрос, който си задават повечето от вас. Определено за да се намери правилното и адекватно решение е редно да се вземат предвид някои основни обстоятелства като например:

  • Къде е запушването – баня, мивка в кухнята, вана;
  • Колко голям е предмета, който е попаднал в канала;
  • Има ли опция сами да го извадите;
  • Колко надълбоко в канализационната тръба се намира предмета.

Вероятно повечето от вас ще се опитат да решат ситуацията с подръчни материали, но съвета на специалистите по отпушване на канали kanaltehnik.com е да не се впускате в предизвикателства, които не са от вашата компетентност. Причините за това се крият главно във факта, че с приложените подръчни инструменти рискувате да увредите канализационната тръба и по този начин аварията да стане много по-мащабна.

Професионалната намеса е не просто нужна, а задължителна особено ако причинителя на запушването е твърд предмет, който няма как с препарати за отпушване на канали да бъде избутан или пък разграден. Отпушването  в случая е обект на намеса, която ще реши бързо и качествено проблема. Не се сърдете на децата си за причиненото неудобство, защото в случая от kanaltehnik наистина имат начини да се справят дори с най-сложните ситуации.

Как се отпушва канал

отпушване на канали

Преимуществото на съвремието е това, че всъщност на пазара има множество продукти, които осигуряват профилактика и гарантират една много добра грижа за канализационната система. реално косми, остатъци от храна и всякакви други отпадъци нямат шанс да образуват запушване на канала при положение, ме редовно полагате нужните грижи. Но разбира се, потенциалната опасност за канализационната система възниква в случаите, при които в тръбата попаднат твърди предмети, които всячески затрудняват отводняването и са основна причина за наводнение както и куп материални щети.

Канала се отпушва професионално и от kanaltehnik имат правилното решение за това. Прилагат се редица способи за това да се елиминира запушването. От kanaltehnik предоставят следните варианти за отстраняването на твърдия предмет от канала:

  • Прилагат се ръчни инструменти за изсмукване на предмета;
  • Използват се микро камери, с които се търси точното местоположение на предмета както и позицията, в която е застанал;
  • Могат да се приложат куки, с чиято помощ да се издърпа предмета;
  • При невъзможност да се приложат до тук изброените способи се прилага вода под наляган.

Всяка една ситуация е различна сама по себе си. това е повод от kanaltehnik да приложат всякакви иновативни способи и инструменти с цел да се намери ефективен подход при отстраняване на запушването.

Индивидуалните механизми, които използвате за профилактика и почистване на канали в домашни условия не винаги дават резултат. Както в случая с попадналата играчка в канала е ясно, че няма как без професионална намеса да се справите с проблема. Не чакайте, защото определено има значение колко бързо и как ще се отървете от тези битови неволи. Kanaltehnik  са на ваше разположение за да осигурят безпрепятствено отичане на каналите в дома.

Top