Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Защо да изберем тапицирани трапезни столове?

Защо да изберем тапицирани трапезни столове?

трапезен стол

Изборът на нови мебели винаги е важна задача, която стои пред редица семейства. Ще обърнем специално внимание на трапезарията, в която всички се събират, за да се хранят, тъй като обзавеждането тук трябва да бъде особено добре обмислено. Въпреки че използвате маса и столове е важно да ги подберете много внимателно и те да изглеждат перфектно съчетани. В момента едни от най-предпочитаните и актуални модели са елегантните тапицирани трапезни столове. Различни красиви модели ще намерите в каталога на магазин Venus.bg. Разгледайте ги и изберете спрямо дизайна, който искате да постигнете в помещението.

Какви са плюсовете на тапицираните трапезни столове?

В последно време това са едни от най-търсените модели, заради красивия си външен вид и удобството което предоставят. Голяма част от артикулите са изцяло облечени в красива дамаска, което ги прави да изглеждат доста по-луксозни от добре познатите в миналото модели.

Може да избирате между различни цветове и десен тапицерия, за да комбинирате по-лесно тази мебел с останалите вещи в трапезарията. Удобството, което предоставят се дължи на това, че изглеждат по-скоро като кресло, отколкото като обикновен кухненски стол. Важно е да имате в предвид, че конструкцията им е по-обемна и трябва да разполагате с достатъчно пространства около масата, за да ги подредите правилно.

Щом сте седнали е важно да има достатъчно пространство, за да се преминава наоколо и облегалките не бива да се опират в стената или в друга мебел. Преценете предварително дали искате да подреждате местата за сядане под плота на масата, защото при някои модели това не е възможно. Venus.bg представя – Тапициран трапезен стол Carmen HEDON с метални крака – Светло зелен BF 2:

  • стол „Carmen Hedon“ ще Ви впечатли с първокласен дизайн и максимален комфорт;
  • елегантният облик на модела допълват металните крака, прахово боядисани в черен цвят;
  • тапициран е с висококачествена текстилна дамаска;
  • трапезен стол „Carmen Hedon“ се предлага в няколко цвята, и е чудесно решение за обзавеждането на съвременния дом.

Красиви и съвременни мебели, които много добре се вписват в интериора на апартамента и променят обстановката в трапезарията, като я правят още по-уютна и елегантна.

Тапицерия в какъв цвят да изберем?

Възможностите, които ви дават производителите са наистина много, но интериорните дизайнери съветват да заложите на нюанс, който ви харесва и се вписва в интериора на стаята. Синхронизирайте дамаската с цвета на килима или пердетата и този на стените. Ако се притеснявате да изберете по-добре се насочете към нещо неутрално, с което няма как да сгрешите.

Top