Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Как се избират кейсове за детски телефон

Как се избират кейсове за детски телефон

кейсове за телефон

Все по-модерни и функционални са съвременните смартфони, които се ползват от малки и големи ежедневно. но това на практика ги прави все по-крехки и изискващи особено внимание при експлоатирането им. Няма как да очакваме, че едно дете ще се грижи така добре за новия си смартфон както го правят възрастните, което е автоматичен сигнал за родителите, че трябва да изберат подходящ калъф, протектор или кейс. За да се предпази от удар, изпускане, мокрене, прах на всеки един телефон му е нужен точно определен калъф, който да отговаря на неговата марка и модел. От тук всъщност следва да тръгнат родителите, когато ще се наложи да закупят от множеството предлагани на пазара кейсове само един.

Децата и технологиите

Съвременните деца са подложени на високотехнологични изпитания, които между другото доста лесно усвояват и придобиват умения да ги ползват. От смарт гривни до детски мобилни телефони и таблети – всичко това се научават да прилагат за забавление и учене дори дечица на 3 годишна възраст. И именно поради това, че вече от ранна възраст се ползват масово смартфони  е логично родителите не да купуват евтини и с по-слаби характеристики апарати с цел при повреда директно да ги изхвърлят, а да предоставят една много добра защита на устройството, чиито обичаен ползвател е именно тяхното дете.

детски телефон

Освен тривиалните защитни функции, които имат кейсовете за телефони при детските модели се забелязват:

  • Атрактивен дизайн;
  • Богат избор от десени;
  • Модни акценти с прилежащи държачи, закачалки, тефтерчета и т.нат.

С цел повече удобство за децата по време на сърфиране или говорене моделите калъфи, предназначени за тях определено се отличават и определят като по-забавни, сладурски и атрактивни.

Колко да изхарчите за детски кейс за телефон

Естествено е да не се заблуждавате, само силиконов гръб ще защити апарата на детето при поредното изпускане на апарата на асфалта. Ако искате да намалите риска от честа смяна на апарата то инвестирайте в здрав калъф, който за защити на 100% смартфона. Наистина оригиналните калъфи прави впечатление, че са по-скъпи, но пък при тях протекцията е максимална. Дори да бъде изтърван в локва, да бъде изпуснат на твърда повърхност или при проява на друга механична повреда телефона ще остане добре защитен дори от обичайна употреба и амортизациця.

За да си спестите пари от ремонт или пък покупка на нов телефон за детето е от решаващо значение на какъв кейс ще поверите неговата ефективна протекция. В каталога на mobilepoint.bg ви очакват наистина цветни, свежи и с любими анимационни герои дизайни за калъфи за телефона на вашето дете.

Top