Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Кои са основните видове холни секции на пазара

Кои са основните видове холни секции на пазара

секция

С настъпването на лятото голяма част от хората имат желание да внесат нова мебел в жилището си. Това обновление освен практична цел има и друга, която е свързана с подобряване на емоциите. Един нов, красив и функционален модел холна секция, ще допринесе за модерната визията на цялото жилище. Мебелен магазин Венус е приготвил различни оферти, които са просто неустоими – кликни тук и ги виж. Но каква точно да поръчате, ще се опитаме да ви помогнем днес в следващите редове.

Разнообразието от холни секции Венус е това което търсите

Кликнете тук в каталога и разберете как изглеждат съвременните модели. Разновидностите могат да бъдат – с гардероб, с място за телевизор, с рафтове, чекмеджета и много други…  Има ъглови, модулни и прочие. Без съмнение холната секцията е основополагаща за добрия изглед на стаята. Модерните елементи са снабдени с LED осветление, което създава интересна обстановка в тъмната част от денонощието. Новата ви холна секция Венус задължително трябва да има поне няколко чекмеджета и рафтове. Кликнете тук за още идеи. Различните декорации и семейни снимки създават уют и спокойствие. Едно малко гардеробче би трябвало да събере една част от дрехите ви, при положение, че мястото в спалнята е ограничено.

Холна модулна секция за дневна Римини 3 – Силк неро / Силк лайт – с LED осветление от Венус – кликни тук за подробности:

Модулна система
  • Три шкафа с клопващи врати;
  • Шкаф с три отделения;
  • Два окачени шкафа с две стъклени витрини + LED осветление;
  • Полица за стена.

Моделът на Венус е намален и много подходящ за съвременния облик на вашия хол. Кликнете тук и разгледайте всички предложения. Секциите, особено хубавите са МДФ и ЛПДЧ, съкращенията обозначават дървесните частици. Продължават обаче да се срещат и артикули изработени от масив, защото все още има търсене. Тези мебели Венус, поддържат едни сравнително ниски цени на пазара и всеки би могъл да се сдобие лесно с нов и елегантен артикул. Кликнете тук и поръчайте!

Top