Вие сте тук
Начало > Съвети за Родители > Високоефективни абсорбатори се грижат за качествен въздух в кухнята

Високоефективни абсорбатори се грижат за качествен въздух в кухнята

аспиратор

Причината да потърсите абсорбатори като ключова дума във виртуалното пространство навярно е в това, е искате нещо по-модерно и мощно за своята усъвършенствана кухня. Но не само защото термина звучи съвременно е аргумент, който насочва голям процент от купувачите да изберат именно абсорбатор, а не аспиратор. Всъщност главния стимул на много клиенти да заложат именно на абсорбиращ уред е в това, че нямат в кухнята си комин за отвеждане на миризмата и парата. Липсата на въздуховод се оказва една от основните причини производителите да създадат и произведат уреди, които са не по-малко ефективни от аспираторите, а освен това не се нуждаят и от свързване с коминна инсталация. Представяме ви богатия асортимент на Арена абсорбатори, които се монтират лесно, а освен това са високоефективно решение за всяка кухня.

Абсорбаторите от Арена – за успешно освежаване на въздуха

Свежия въздух навярно е приоритет и за вашата съвременна кухня. Няма как да оставите парата, миризмата  и влагата да останат в помещението само защото нямате комин, към който да свържете аспириращата техника. От магазин Арена представят много добра алтернатива и това са именно абсорбаторите. Основната им разлика с аспираторите е в това, че за да могат да работят те не се нуждаят от комин, към който да бъдат свързани.

асбсорбатор

Абсорбирането е процес на всмукване, пречистване на въздуха и връщането му обратно в помещението. Идеалния начин да се справите с освежаването на въздуха без да се налага да използвате различни елементи за свързване с димоотводната система. Характерно за абсорбиращите уреди е това, че те се нуждаят от филтър с активен въглен, който има способността да улавя и елиминира миризмите и влагата. От арена акцентират върху:

  • Удобството от ползване на абсорбатори;
  • Функционалност;
  • Висока ефективност;
  • Качествено улавяне на миризми и пара;
  • Освежаване на въздуха без нужда от сложни монтажи.

Ко и вашата кухня няма комин за отвеждане на парата и миризмата заповядайте в каталога на Арена и изберете вграден абсорбатор.

Top