Вие сте тук
Начало > Полезни Новини > Лесно ли е да намерим практичен и красив шкаф за обувки?

Лесно ли е да намерим практичен и красив шкаф за обувки?

шкаф

Много хора си мислят, че няма нищо интересно в това да се избира шкаф за обувки за коридора. Това схващане е доста погрешно, защото мебелите във входното пространство имат своята важна роля и също е от значение, как ще бъдат съчетани. Виж тук моделите предложени от онлайн Venus.bg. Те са красиви, функционални и лесно могат да направят интериора уютен. Ролята на тази мебел е добре позната на всеки от нас, но да изберем точен модел не е толкова лесно. В следващите редове ще ви дадем идеи, как бързо да се справите с тази задача.

Кои са основните критерии при избора на нов шкаф за обувки?

Има няколко важни правила, които е добре да спазите. Първо определете конкретно място, на което ще поставите избраната мебел. Преценете как ще се комбинира с останалите вещи и определете количеството обувки, които имате за съхранение. Вижте тук новите модели и техните характеристики.

Специалистите винаги препоръчват да взимате по обемна мебел или дори две различни, защото в моментите когато имате гости ще трябва да съхраняват и техните обувки. Вижте тук всички актуални оферти. В зависимост от пространството може да инсталирате вертикален шкаф. Тези модели са много предпочитани и достатъчно практични. Друго което може да направите е да вземете такъв тип пейка и да го комбинирате с класически шкаф за обувки с падащи вратички. Вижте тук предложенията на магазин Venus.bg.

Важно е помещението да изглежда все така уютно и приветливо, без да е претрупано с прекалено много елементи. Ето и един конкретен пример – Шкаф за обувки Сити 4051 вижте тук подробности:

  • модел „Сити 4051“ е снабден с две врати;
  • може да побере от 12 до 16 чифта;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм .

Красив и функционален артикул, предлагащ голям обем за съхранение. Коридорът ще изглежда красиво обзаведен и всичко ще бъде изрядно организирано и подредено. Вижте тук и останалите модели.

Какви характеристики трябва да притежава новата мебел?

За да останете доволни от инвестицията е от значение артикулът да е изработен от качествени материали. Трябва да е добре конструиран, здрав и устойчив, за да го използвате безпроблемно години наред. Мебел, която се инсталира в коридора, трябва да е устойчива на влага и замърсявания и да може да се почиства лесно. Такива са шкафовете изработени от ПДЧ и МДФ. Тези съвременни материали имат много добри показатели и винаги са подходящи за направата на устойчиви мебели.

Top