Вие сте тук
Начало > Интериор за Деца > Малките дивани – кое ги прави предпочитани?

Малките дивани – кое ги прави предпочитани?

мини диван

Сигурно си мислите, че избора на малък вариант е компромисно решение? Всъщност не се особено прави, защото реално идеята за покупка на малък холен диван може да  е провокирана от различни причини. Така например не само периметъра, с който разполагате в стаята за гости и дневна почивка могат да се окажат решаващи, а също така и самото оптимизиране на пространството, което никак не е без значение, особено ако търсите ефективност и модерна концепция.

малки дивани

Предимства и недостатъци на малките дивани?

Недостатъци

  • Малки са
  • Не предоставят достатъчно места за сядане, камо ли за лягане
  • Не са много подходящи за домакинство от повече от двама души

Предимства

  • Компактни са
  • Адаптивни както в големи така и в малки помещения
  • Могат да разполагат с различни функции дори и сън

Сами можете да направите преценка кои от предимствата и недостатъците са приоритетни за вашите изисквания. Но всъщност когато се търси ефективно и прекрасно интериорно решение за детската стая например малките дивани определено са по-предпочитани от домакинствата. Идеята за ново холно диванче в мини вариант може да се ограничи до вариант с две или три седалищни места. Параметрите наистина с основание се наричат адаптивни, което на практика показва, че диваните от този вид са приспособими с малки холове или детски стаи, в които нямаме опция за позициониране на прекрасен и мащабен като габарити модел. Несъмнено идеята за постигане на истински комфорт и идилия в дома може да бъде решена и то на доста добра цена. По презумпция по-малките дивани са и по-евтини, което също бихме отнесли като още от техните предимства.

Какви са останалите изисквания, които имаме към диваните с малки размери? Безспорно решението да купим малки дивани си има основателни причини. когато сме поставени пред избор обаче не само размерите могат да се окажат определящи, защото има и доста други важни неща, които следва да съобразим. А такива са функционалност, тапицерия, здравина, качество. Все детайли, които изискваме и от по-големите дивани, нали! Избора, който ни предлага днес пазара наистина е впечатляващ. Български и чужди производители предлагат доста прекрасни и иновативни варианти за малки дивани, от които оставаме впечатлени като стил, луксозно излъчване и функционалност. Въпросът е в това наистина да открием своето диванче, на което с удоволствие да си почиваме и то да изпълва дните ни с естетика, комфорт и домашен уют. А такива решения има и те ни очакват на Mobila Dalin. Румънския бранд определено очарова с индивидуалните си концепции и моден дизайн, както и малките варианти, в които да се влюбим от пръв поглед.

Top