Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Как да направим пътуването с деца извън страната по-комфортно и приятно?

Как да направим пътуването с деца извън страната по-комфортно и приятно?

грим

Семейните почивки са чудесна възможност да се насладим на компанията на любимите си хора за по-дълго време. Когато планираме пътешествие, в което да включим и децата си, трябва да се съобразим с някои основни неща, за да протече екскурзията гладко и безпроблемно. Ако става дума за пътуване извън страната, то ние трябва да решим с какво ще се придвижим до летището. Най-често, полетите в рамките на Европа се осъществяват от Терминал 1 или Терминал 2 на софийското летище, от което десетки самолети излитат на ден. Един от начините да стигнем до столицата е или да заложим на пътуване с автобус, или да използваме семейния автомобил, за който обаче трябва да потърсим и сигурен паркинг… Това просто да се качим на колата и да отпрашим към летището, не е най-доброто, което бихме могли да направим. Редно е да се позамислим и за сигурността на нашата кола, която ако не е охранявана 24/7, има голяма вероятност да не я намерим в непокътнат вид. А в случай на инцидент с превозното средство, семейната почивка никак няма да завърши добре, като ако трябва да се грижим и за децата си по време разрешаването на непредвидена ситуация, ето тогава нещата ще станат драматични!

грим
семейство

Заложете на охраняем паркинг на летището и планирайте семейната си почивка по перфектен начин. Погрижете се за всяка една подробност отрано, за да успеете да се насладите на 100% на Вашето предстоящо пътешествие. Колкото по-организирате бъдете, толкова по-малък е шансът да се изправите пред трудности, които лесно е можело да бъдат избегнати. Резервирайте денонощно охраняем паркинг за Вашата кола, който да се намира в непосредствена близост до летището. Погрижете се не само за сигурността на автомобила си, ами и за Вашия личен комфорт. И този на децата Ви…

Проверете какво има на Park and Travel, и запазете не само охраняемо парко място за автомобила си, ами и трансфер до летището. В много случаи, резервираният от нас полет е в малките часове на нощта, което прави намирането на свободно такси много сложна задача. Ако с нас пътуват и децата ни, то нуждата от предварително организиран трансфер до терминала нараства още повече, затова се погрижете за всичко това отрано, и не се съмнявайте, че усилията Ви ще дадат положителен резултат!

Онези, които често пътуват, знаят колко е важно доброто планиране на всяко едно излизане извън страната (по работа или за удоволствие). И колкото повече удобства сме си осигурили по време на полета и докато пътуваме с колата до самото летище, толкова по-запомнящо ще бъде пътешествието ни. Ако сме решили да вземем и децата си с нас, то необходимостта от организация на високо ниво, е още по-голяма! Най-малките не могат да търпят какъвто и да е дискомфорт, също както и да гледат с разбиране на него. За разлика от възрастните, те реагират спонтанно на определени неща, и не обичат да чакат за каквото и да било. Добър пример за това е чакането на автобуса… Ако сме решили да стигнем до летището с него, защото не ни се дават пари за гориво, или пък защото не сме сигурни дали ще имаме къде да паркираме колата си, трябва да се подготвим за редица непредвидени ситуации. Тъй като сме зависими от странични фактори, като например това дали автобусът ще стигне навреме и безпроблемно до крайната дестинация, е много вероятно пътуването със самолет да се осуети, а това ще ни донесе много напрежение и стрес. В случай, че децата ни са още много малки, ще трябва да помислим къде да пренощуваме и прочее. Поради тази причина, най-добрият вариант за придвижване си остава леката кола, за която е редно да запазим охраняем паркинг в близост до летището. Също както и да резервираме трансфер от и до терминала, за да сме сигурни, че няма да губим излишно време в размотаване!

Top