Вие сте тук
Начало > Други Публикации > Лесно ли е да обновим интериора на хола с подходящата масичка за кафе

Лесно ли е да обновим интериора на хола с подходящата масичка за кафе

холна маса

Всички мебели, които ни заобикалят са важни от естетична и от функционална гледна точка. Когато избираме ново обзавеждане или променяме някой детайл от вече съществуващото, трябва да подходим разумно и да съчетаем артикулите по най-добрия начин. Всекидневната е от зоните които се използват ежедневно и съответно трябва да бъдат стилни и уютни, за да се чувстваме добре когато сме там. Модерни холни маси Венус ще придадат нов облик на всяко помещение със своя красив и запомнящ се дизайн. За да откриете точния модел, трябва внимателно да разгледате предложенията, и да се съобразите с личните си очаквания към тази метал.

С какво ще ви привлекат модерните холни маси

За да търсите подобен артикул най-вероятно искате да промените атмосферата с нещо ново и модерно. Точно такива предложения има в продуктовия каталог на интернет-магазина, и много бързо може да научите повече неща за тях. Този вид холни маси често са изработени от повече от един материал. Това ги прави изключително адаптивни във всякакъв стил обзавеждане, защото начинът по който са конструирани ги синхронизира с останалите мебели. Например, ако холната маса е направена от стъкло и MDF тя ще бъде удачен избор както за модерен стил интериор, така и за по класически. В единия случай се допълва посредством MDF-а, а в другия благодарение на стъклото. Венус днес представя характеристиките на един перфектен артикул. Холна маса Тиндус- бяло/бетон:

маса
  • Модел „Тиндус“ – стилна маса, подходяща за хол или дневна;
  • Изработена от качествено ПДЧ;
  • Разполага с чекмедже, рафт и ниши за вестници, списания и вещи от първа необходимост;
  • Предлага се бял цвят с плот в цвят бетон.

Изключително практичен и красив модел подходящ за модерното жилище. Съвременните артикули са комбинативни и предлагат различни възможности за експлоатация. Тук имаме достатъчно пространство за подредба на дребни неща, с което ще постигнем винаги организирана и подредена атмосфера.

Модел с каква форма и размер да изберем

Тези параметри зависят най-вече от конфигурацията на мебелите в помещението. От особено значение е с колко свободно пространство разполагате и какъв е дизайнът на меката мебел. За да бъде удобно да я използвате, трябва да е на разстояние от дивана на около 45 см. Според специалистите, височината трябва да бъде малко по-ниска от седалката на меката мебел, но не прекалено, за да не стане неудобно. Много семейства избират ъгловите дивани като най-практични, ако и вие имате такъв, съобразете холната масичка с него и изберете кръгла или квадратна, която ще бъде най функционална в случая.

Top